MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de 1 ayda 12 firari yakalandı!
Güncel
4 Haziran 2024 Salı 18:53

İzmir'de 1 ayda 12 firari yakalandı!

İzmir'de, geçtiğimiz mayıs ayında çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 12 firari hükümlü, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Güven Timleri Büro Amirliği ekipleri, mayıs ayında çeşitli suçlardan aranan firarileri yakalamak için çalışma başlattı. Farklı adreslere düzenlenen operasyonlarda; hırsızlık suçundan 68 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan Y.O., 36 yıl 4 ay aranan M.E., 21 yıl 3 ay hapis cezası ile aranan G.Y., 18 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan V.A., 15 yıl 7 ay hapis cezası ile aranan E.V., 15 yıl 2 ay hapis cezası ile aranan M.Ü., silahlı yağma suçundan 47 Yıl 8 Ay hapis cezası ile aranan Y.O., kasten öldürme suçundan 15 yıl 2 ay hapis cezası ile aranan M.T., kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçundan 12 yıl 11 ay hapis cezası ile aranan K.G., gece vakti yağma suçundan 12 yıl 7 ay hapis cezası ile aranan A.A., göçmen kaçakçılığı suçundan 10 yıl hapis cezası ile aranan R.O., kasten öldürme suçundan 9 yıl 10 hapis cezasıyla aranan Ş.E. isimli firariler yakalandı.

Yakalanan 12 firari hükümlü emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir