MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de 22 kişinin öldüğü faciada son durum: Gözaltı sayısı...
Güncel
16 Ekim 2018 Salı 08:56

İzmir'de 22 kişinin öldüğü faciada son durum: Gözaltı sayısı...

22'sinin hayatını kaybettiği, 13'ünün yaralandığı katliam gibi kazanın ardından insan kaçakçılarına yönelik başlatılan soruşturma kapsamında, gözaltına alınanların sayısı 5'ten 7'ye çıktı. 10 yaralının tedavi altında bulunduğu Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin Başhekimi Prof Dr. Aynur Akay, açıklama yaptı.

İzmir'de umut yolculuğuna çıkan göçmenlerden 22'sinin hayatını kaybettiği, 13'ünün yaralandığı katliam gibi kazanın ardından insan kaçakçılarına yönelik başlatılan soruşturma kapsamında, gözaltına alınanların sayısı 5'ten 7'ye çıktı.

Soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

BAŞHEKİMDEN AÇIKLAMA
İzmir'de umut yolculuğuna çıkan kaçaklardan 22'sinin hayatını kaybettiği 13'ünün yaralandığı katliam gibi kazada 10 yaralının tedavi altında bulunduğu Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin Başhekimi Prof Dr. Aynur Akay, açıklama yaptı. Prof. Dr. Akay, "Çocuklardan ikisinin yetişkinlerden de birisinin durumu kritik. Yoğun bakım ünitesinde tedavileri sürüyor. Yaralıların tamamı Iraklı ve 5'i kardeş, bu arada bir de 20 haftalık hamile olan yaralımız var. Onun da kadın doğum servisinde takibi yapılıyor. Aslında doğum süreci başladı ancak karaciğer ve dalağı hasar gördüğü için doğumu yapamadık. Bebeğin de dünyaya gelmesi durumunda yaşama umudu çok az" dedi. (DHA)
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir