MENÜ
İzmir 16°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de Afrin şehitleri için mevlid okutuldu
Güncel
3 Mart 2018 Cumartesi 11:38

İzmir'de Afrin şehitleri için mevlid okutuldu

Konak ilçesi Gültepe semti sakinleri, Afrin'de şehit düşen Mehmetçikleri unutmadı. İmece usulü aralarında para toplayan esnaf, şehitler için mevlit okutup pilav dağıttı.

Suriye'nin Afrin bölgesini terör unsurlarından arındırmaya yönelik sürdürülen Zeytin Dalı Harekatı'na destek amaçlı bir araya gelen semt esnafı, teröre karşı dayanışma çağrısı yaptı, Türk askerinin yanında olduklarını vurguladı.

Şehitler adına mevlid okutan ve pilav dağıtımına katkı sağlayan vatandaşlar adına konuşan Gültepe Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Koperatifi Başkan Vekili Murat Yurdakul, harekat başladığı günden bu yana vatan için canlarını gözünü dahi kırpmadan feda eden askerlere şükran borçlu olduklarını söyledi.

Yurdakul, ellerinden geldiğince harekata destek olmak istediklerini dile getirerek, "Askerlerimize bu minnet hissiyatıyla biz de bir şeyler yapmak istedik. Mahalle sakinlerimizle konuşup aramızda az, çok demeden para toplayarak bu etkinliği yaptık." diye konuştu.

Gültepe Otobüs ve Şoförler Odası Başkanı Mesut Balkan ise, harekatta şehit olan askerlere Allah'tan rahmet, gazilere de acil şifalar dilediklerini belirterek, "Böyle günler bizi birbirimize daha çok bağlıyor. Milletimizin kenetlendiğine tanık oluyoruz. Katkı koyanlara ve destek verenlere çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir