MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de CHP'ye seçim kaybettiren eski başkana 'üyelik' şoku!
Politika
5 Mayıs 2018 Cumartesi 09:56

İzmir'de CHP'ye seçim kaybettiren eski başkana 'üyelik' şoku!

2014 yerel seçimlerinde aday gösterilmediği için CHP’den istifa edip DSP’ye geçen ve Aliağa'da seçimin kaderine etki eden Ülkü, yuvaya dönüş için adım attı. Taşındığı Karşıyaka ilçesinde üyelik başvurusu yapan Ülkü hakkında yönetim flaş bir karara imza attı.

GERÇEKİZMİR - CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz'ın ‘zeytin dalı’ adı verilen ve ‘küskünleri’ yeniden örgüte kazandırmayı amaçlayan çalışmasında Eski İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan'ın partiye yeniden üye olmasının ardından flaş bir ismin daha dönüşü gündeme gelmişti.

2014 yılındaki yerel seçimde aday gösterilmediği için CHP'den istifa edip DSP'ye geçen ve bu partiden aday olan, aldığı hatırı sayılır oyla CHP’nin kaybetmesine etki eden eski belediye başkanı Hakkı Ülkü de yuvaya dönüş kararı almıştı.

CHP Aliağa İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği kahvaltıya katılan Ülkü, ilçe başkanı Özcan Durmaz ve partililerle birlikte ellerini havaya kaldırmış ve ‘tek yumruk’ fotoğraf karesi vermişti. Ülkü uzun bir süre sonrası katıldığı birlik buluşmasında "Partimin emrindeyim" demişti.

KARŞIYAKA'DA BAŞVURDU
Ülkü, Aliağa'da yaşanan birlik beraberlik buluşması sonrası partiye yeniden dönüş için ikinci adımı atarak taşındığı Karşıyaka’da yeniden altıok’lu rozeti takmak için üyelik başvurusunda bulundu.

CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı’na üyelik başvurusu yapan Ülkü’yle ilgili Uğur Yıldırım başkanlığındaki yönetim flaş bir karara imza attı.

Yıldırım ve ilçe yönetimi Ülkü’nün adaylık başvurusunu yönetim kurulunda değerlendirdi ve oybirliğiyle başvuruyu reddetti.

YILDIRIM: TABANIN TEPKİSİNİ DİKKATE ALDIK
Gerçekizmir’e konuşan ilçe başkanı Yıldırım, “Örgütten tabandan gelen görüş ve öneriler ile tepkileri dikkate aldık. 2014 yerel seçimlerinde başka partiye geçerek Aliağa ilçesinin kaybedilmesine direkt etki etmesi nedeniyle Hakkı Bey’in üyelik başvurusunu reddettik” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Orhan özkan
 6 Mayıs 2018 Pazar 15:02
Hakkı başkanı anlamak için sokağa inin yanlış bir karar partimize bir kişi kazandırılması için neler yapıyoruz şu anda itifak içinde partilere bakalım gün birlik beraberlik günü uzun lafın kısası hakkı başkan gönüllere taht kurmuştur
 Murat yavuz
 5 Mayıs 2018 Cumartesi 12:25
Tabanın etkısını görmek istıyorsanız anket yapın aliağada bu karar bence yanlı
 Ksk
 5 Mayıs 2018 Cumartesi 11:35
Tebrikler başkanım. Partimize seçim kaybettirenlere en doğru cevabı verdiniz. Eğer Hakkı bey samimi ise üye olmadanda partiye katkı yapsın.
 hamza
 5 Mayıs 2018 Cumartesi 11:25
Ali engin in tepkisi herhalde.
 cengiz cansız
 5 Mayıs 2018 Cumartesi 10:52
siyaset hatayı kaldırmaz ilçe yönetiminin kararını doğru olduğunu düşünüyorum sayın ülkü ye yeni hayatında sağlıklar dilerim
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir