MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de 'İYİ' buluşma: Çıray ve Kırkpınar'dan önemli mesajlar!
Politika
24 Aralık 2018 Pazartesi 08:09

İzmir'de 'İYİ' buluşma: Çıray ve Kırkpınar'dan önemli mesajlar!

İYİ Parti İzmir Teşkilatı birlik beraberlik yemeğinde buluştu. Etkinlikte İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve  İzmir Milletvekili Aytun Çıray ile ll Başkanı Hüsmen Kırkpınar önemli mesajlar verdi.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR- İYİ Parti’de yerel seçim hazırlıkları son sürat devam ederken, partinin İzmir kanadı önemli bir buluşmaya imza attı. İYİ Parti İzmir Teşkilatı,  dün akşam il başkanlığı tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldi.

Organizasyona, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve  İzmir Milletvekili Aytun Çıray, İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, il yönetimi, ilçe başkanları, belediye başkanlığı ve belediye meclis üyesi aday adayları katıldı. İYİ Parti Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu’nun ise gribal sağlık probleminden dolayı yemeğe katılamadığı öğrenildi.

ÇIRAY : BU SEÇİMDEN BAŞARIYLA ÇIKACAĞIZ

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan İzmir Milletvekili Aytun Çıray, “İl Başkanımız Hüsmen Kırkpınar, bu kadar kısa sürede birlik içerisinde bir yönetim oluşturdu, kendisini tebrik etmek istiyorum. Çok zor ve olağan üstü bir süreçten geçiyoruz ve yeniden olağanüstü bir seçime gidiyoruz. Benim burada gördüğümü tablo umudumu çok çok arttırmıştır. İnşallah bu seçimde hep birlikte rejim için Türkiye için, çocuklarımız için büyük bir başarıyla çıkacağız” dedi.

MİLLET İTTİFFAKI’NIN TEMEL TAŞI 24 HAZİRAN

Çıray’ın ardından konuşan İl Başkanı Kırkpınar, partisinin 24 Haziran seçim sürecinde yaşadıklarını aktararak, “24 Haziran’da daha 7 aylık bir partiyken seçimlere girdik. Seçimlere girmemiz engellendi. Türkiye’nin 44 ilinde teşkilatlanmamıza rağmen teşkilatlanmamız 41’in altında gösterilerek seçime girmemiz engellendi. Ondan sonraki süreçte Cumhuriyet Halk Partisi Demokrasi ve Cumhuriyet değerlerine sahip çıkma adına İYİ Parti’ye 15 Milletvekili gönderdi ve 24 Haziran seçimlerine girmemizi sağladı. Bu, Millet ittifakının gerçekleşmesinin temel taşı oldu. Partimiz tüm teşkilatlarıyla, tüm engellemelere rağmen mücadelen vazgeçmeyerek seçimlere hazırlandı” ifadelerini kullandı.

TÜRK MİLLETİ İYİ PARTİ’Yİ BAĞRINA BASACAK

Teşkilata seslenen Kırkpınar, “Millet işbirliği altında gerçekleştireceğimiz seçimlere giderken Anadolu’nun her bir yanından İYİ Parti’ye teveccüh olduğunu görüyoruz. Biz bu parti kurulurken şuna önem verdik; Türkiye, Anadolu coğrafyasından, balkanlardan, Kafkaslardan, Kuzey Afrika’dan, Mezopotamya’dan gelen on milyonların oluşturduğu milletin adı Türk Milleti idi. İşte o Türk Milleti, göreceksiniz ki İYİ Parti’yi bağrına basacak, İYİ Parti’yi iktidara getirecektir. Etnik kimliği ne olursa olsun, mezhebi ne olursa olsun ilgilenmeyeceğiz. Anadolu coğrafyasında yaşayan, devletine sahip çıkmış, milletinin birliğini isteyen herkes bizim kardeşimiz diyerek yola çıktık. Bugün, Türkiye’nin her coğrafyasında muhtarından büyükşehir belediye başkanına kadar çıkaracağımızı inşallah hep birlikte göreceğiz” diye konuştu.

ARTIK İYİ PARTİ ALTERNATİFİ VAR

Seçmenin artık İYİ Parti alternatifi olduğunu vurgulayan Kırkpınar, “ Ötekileştirerek, ayrıştırarak yaptıkları siyasetin sonunda toplumun her kesimini bir dönem yanına alarak kutuplaştırmayı arttırarak kendi saflarındaki insanların daha da kenetlenmesini sağlayarak siyaset geliştirenler şunu iyi bilsinler ki artık bir alternatif var, o alternatif İYİ Parti’dir. İşbirliği ile İYİ Parti’nin alacağı sonuçlar şimdiden İzmir’imize ve Türk milletimize hayırlı olsun” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir