MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de MHP'den AK Parti'ye iade-i ziyaret: Masada ittifak!
Politika
21 Aralık 2018 Cuma 08:49

İzmir'de MHP'den AK Parti'ye iade-i ziyaret: Masada ittifak!

AK Parti ile MHP arasında İzmir'de ilçe ittifakları noktasında görüşmeler sürerken, ziyaret mesaisi de yaşanıyor. MHP İl Başkanı Şahin AK Parti'ye iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Şahin'in AK Parti'nin İzmir Adayı Zeybekci ve İl Başkanı Şengül'le buluşmasında masada ittifak görüşmeleri de vardı.

GERÇEKİZMİR -  MHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığında AK Parti'ye destek vereceği kentlerden olan İzmir'de iki parti arasında ilçe ittifakları noktasında görüşmeler sürerken, ziyaret mesaisi de yaşanıyor.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci ve AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül’ü il binasında ağırlayan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

(AK PARTİ VE MHP ARASINDA İTTİFAK GÖRÜŞMESİ SÜRÜYOR: MASADA 19+11 )HABER İÇİN TIKLAYINIZ

Beraberindeki parti kurmaylarıyla birlikte AK Parti İzmir İl Binası’na giden Şahin, Zeybekci ve Şengül ile bir araya geldi. Ziyarette ittifak sürecindeki son durumun da görüşüldüğü öğrenildi.

İki parti il başkanı görüşme sonrası ittifak görüşmelerinin olumlu sürdüğü yönünde basın mensuplarına açıklamada bulundu.

İki partinin İzmir’de hangi ilçelerde adayının çıkacağı merak konusu iken, kulislerde en geç önümüzdeki hafta adayların açıklanacağı konuşuluyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir