MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de 'Özel' izdiham: Yeni Lider'e havalimanında sevgi seli!
Politika
7 Kasım 2023 Salı 12:05

İzmir'de 'Özel' izdiham: Yeni Lider'e havalimanında sevgi seli!

CHP'nin yeni Genel Başkanı Özel, memleketi Manisa’ya yapacağı ziyaret için hava yoluyla İzmir’e geldi. CHP İzmir Örgütü partinin yeni liderini karşılamak için Adnan Menderes Havalimanı’na akın etti. Binlerce partili VIP çıkışını hınca hınç doldururken, örgütler de onlarca pankartla Genel Başkan Özel’e sevgi gösterisinde bulundu.   

Efe Can TAN/GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 38.Olağan Kurultayı’nda 13 yıldır partiyi yöneten Kemal Kılıçdaroğlu’yla girdiği yarışı kazanarak yeni Genel Başkanı Özgür Özel memleketi Manisa’ya yapacağı ziyaret için hava yoluyla İzmir’e geldi. 

CHP İzmir Örgütü partinin yeni liderini karşılamak için Adnan Menderes Havalimanı’na akın etti. Binlerce partili VIP çıkışını hınca hınç doldururken, örgütler de onlarca pankartla Genel Başkan Özel’e sevgi gösterisinde bulundu. 

Havaalanında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, başta yeni PM Üyesi Milletvekilleri Murat Bakan ve Deniz Yücel olmak üzere İzmir Milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve çok sayıda parti yöneticisi tarafından karşılanan CHP Genel Başkan Özel ardından partilileri selamladı. 

VIP’tan Başkan Soyer ve CHP İl Başkanı Aslanoğlu ile yan yana çıkan Genel Başkan Özel yaşanan izdiham nedeniyle yoğun sevgi gösterileri arasında yürümekte uzun süre zorlandı. 

Özel havalimanında bir konuşma yaptı. CHP’lileri Genel Başkan’a Manisa yolunda büyük bir konvoyla eşlik etti. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Ganime
 7 Kasım 2023 Salı 12:21
İzmir kongresinde yuhalarsınız haa.İste boyle yaparlar sizi.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir