MENÜ
İzmir 16°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de TOMA'nın üstüne çıkmıştı: Tutuklandı!
Güncel
27 Mayıs 2026 Çarşamba 15:07

İzmir'de TOMA'nın üstüne çıkmıştı: Tutuklandı!

İzmir’de polisin tazyikli suyla müdahalesi sırasında TOMA’nın üzerine çıkan ve gözaltına alınan Deniz Yolçu, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in dün İzmir’de yapacağı miting, Valilik tarafından yasaklanmış ve alana girmek isteyen yurttaşlara polis biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etmişti.

Müdahale sırasında 3 kişi gözaltına alınmış, gözaltına alınanlar arasında bulunan Avukat Kıvılcım Çolak serbest bırakılırken; 2 kişi mevcutlu olarak tutulmuştu.

TOMA'NIN ÜZERİNE ÇIMIŞTI
Mevcutlu tutulanlar arasında polisin tazyikli suyla müdahalesi esnasında TOMA’nın üzerine çıkan Deniz Yolçu da yer aldı.

TOMA’nın üzerine çıkan Deniz Yolçu'nun tekmelerin hedefi olduğu ve adli muayene esnasında burnunun kırıldığı öğrenilmişti.

TUTUKLANDI
Kafa travması riskine rağmen gözaltında tutulan Yolçu, "Kamu Malına Zarar Verme", "Görevi Yaptırmamak İçin Direnme" suçlamalarıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

Gözaltındaki diğer eylemci adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (Cumhuriyet)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2026 Gerçek İzmir