MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de belediye başkanı 'zamanında geri dönemiyorum' dedi vatandaştan 'affını' istedi!
Yerel Yönetimler
22 Haziran 2019 Cumartesi 09:22

İzmir'de belediye başkanı 'zamanında geri dönemiyorum' dedi vatandaştan 'affını' istedi!

Çeşme Belediye Başkanı CHP’li Ekrem Oran, sosyal medyadan ilginç bir çıkışa imza attı. Oran, vatandaşlardan gelen aramalara ve mesajlara yoğun çalışma temposu gerekçesiyle  zamanında dönemediğini belirtti, bu nedenle vatandaşlardan affını istedi.

GERÇEKİZMİR - Göreve başladığı günden bu yana hayata geçirdiği icraatlarla dikkat çeken Çeşme Belediye Başkanı CHP’li Ekrem Oran, sosyal medyadan ilginç bir çıkışa imza attı.

Oran, sosyal medyadan yayınladığı mesajında vatandaşlardan gelen aramalara ve mesajlara yoğun çalışma temposu  gerekçesiyle  zamanında dönemediğini belirtti, bu nedenle vatandaşlardan af diledi. Oran mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili Çeşme ailem, değerli dostlar, Çeşme’mizde içerisinde bulunduğumuz yaz sezonunu en iyi şekilde geçirmek üzere gecemizi gündüzümüze katıp var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bu yoğun çalışma takvimi içerisinde sizlerden gelen aramalara ve mesajlara zamanında dönemediğim için çok üzgünüm. Çeşme’mize hizmet etmenin yoğun temposunu mazeretim sayarak hepinizin affını rica ediyor, tüm Çeşme aleme ve dostlara sevgilerimi iletiyorum."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir