MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir’de belediye bürokrasisinde transfer rüzgarı!
Yerel Yönetimler
29 Nisan 2019 Pazartesi 09:08

İzmir’de belediye bürokrasisinde transfer rüzgarı!

İzmir’de 31 Mart’ta göreve başlayan belediye başkanları belediye içine yönelik bürokratik hamlelerini sürdürürken bir yandan da bürokratik transfere imza atıyor. İşte o isimler…

GERÇEKİZMİR - 31 Mart yerel seçimleri geride kalırken, İzmir’de belediye başkanı seçilen isimler belediye içine yönelik bürokratik hamlelerini sürdürürken bir yandan da bürokratik transfere imza atıyor.

BATUR İKİ İSMİ YANINA ALDI
31 Mart yerel seçimlerinde Konak Belediye Başkanı seçilen Abdül Batur, 20 yıl başkanlık yaptığı Narlıdere Belediyesi’nden iki ismi Konak’a aldı. Batur, Narlıdere’de uzun yıllar başkan yardımcılığı yapan Ali Ulvi Dülger ile Narlıdere Belediyesi Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürü Mustafa Özkeskin’i Konak Belediyesi’ne transfer etti.

BÜYÜKŞEHİR’DEN NARLIDERE’YE
Batur’un yerine Narlıdere adayı gösterilen ve Türkiye rekoru kırarak koltuğa oturan Ali Engin de transfere imza atanlardan. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde Tire ve Menemen’de Yerel Hizmetler Müdürlüğü görevinde bulunan, geçmişte partiden milletvekili aday adayı da olan Anıl Feroğlu, Narlıdere Belediyesi’nde göreve başladı. Engin, Feroğlu’nu Belediye Başkan Yardımcılığı’na atadı. Karşıyaka Belediyesi eski Basın Danışmanı Can Özlü de Narlıdere’de Basın Yayın Halkla İlişkiler ve Kültür Müdürlüğü görevine getirildi.

SEFERİHİSAR’DA SÜRPRİZ GELİŞME
31 Mart’ta Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Tunç Soyer’le Seferihisar’da uzun yıllar birlikte çalışan Seferihisar Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürü Şerafettin Budak da belediye değiştirdi. Budak, Filiz Ceritoğlu Sengel’in başkan olduğu Selçuk Belediyesi'ne Başkan Yardımcısı olarak atandı.

ÇETİN KARŞIYAKA’DAN ÇİĞLİ’YE
Karşıyaka Belediyesi’nde yeni başkan Cemil Tugay’ın yollarını ayırdığı Karşıyaka Belediyesi Eski Kültür Müdürü Nail Çetin’in yeni adresi Çiğli Belediye oldu. Çetin, Çiğli Belediyesi’nde aynı görevi sürdürecek.

KOLAT’IN YENİ ADRESİ BELLİ OLDU
Menemen’de yaşanan başkan değişimi beraberinde bürokratik değişiklikleri de getirdi. CHP’de uzun yıllar gençlik kollarında görev almış, geçmişte Karşıyaka’da Cevat Durak’la birlikte çalışan son olarak da Menemen Belediyesi’nde Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan Taylan Kolat'ın yeni adresi Çiğli Belediyesi oldu.

ESKİ BELEDİYESİNE DÖNDÜ
Geçtiğimiz dönem Karşıyaka’da Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini yürüten Derya Semercioğlu’nun da yeni adresi eski belediyesi Bornova oldu. Semercioğlu, yeni Başkan Mustafa İduğ’un Özel Kalem Müdürü oldu.

TUGAY’DAN ÖNEMLİ TRANSFER
Karşıyaka Belediyesi’nde ciddi bürokratik yapılanmaya giden Cemil Tugay önemli bir transfere imza attı. Karabağlar Belediyesi'nde Etüd Proje Müdürü olarak görev yapan şehir plancısı Zeki Yıldırım, Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı oldu.

ELİTAŞ BÜYÜKŞEHİR’E GEÇTİ
Öte yandan uzun yıllar Karayolları’nda görev yapan CHP’de geçmişte milletvekili adaylığı da bulunan Ali Kemal Elitaş’ın kadrosu Büyükşehir Belediyesi’ne geçti. Elitaş’ın hangi görevi yapacağı ilerleyen günlerde belli olacak. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Siyaset
 29 Nisan 2019 Pazartesi 11:41
Siyasete aday adayı olanlar kendi reklamı olsun diye yapmışlar belediyelere kapak atmışlar.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir