MENÜ
İzmir 24°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de bir belediye başkanı daha 'Özel' dedi!
Politika
27 Ekim 2023 Cuma 10:03

İzmir'de bir belediye başkanı daha 'Özel' dedi!

Güzelbahçe Belediye Başkanı İnce, CHP Genel Başkan Adayı Özel'in İzmir programı için özel bir paylaşım yaparak desteğini ortaya koydu.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) tüm gözler 4-5 Kasım'da yapılacak 38.Olağan Kurultay'a çevrilirken, İzmir cephesinde de önemli gelişmeler yaşanıyor. 

İzmir İl Kurultayı'nda seçilen 56 delegeden 55'inin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek imzası verdiği süreçte Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay değişimcilerin adayı CHP Grup Başkanı ve Manisa Milletvekili Özgür Özel'den yana tavır koymuştu. 

İzmir delegasyonunda yer almayan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'nın da Özel'i desteklediği süreçte bir belediye başkanı daha değişimde kanadına destek ortaya koydu. 

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce Özel'in İzmir programı için özel bir paylaşım yaptı. İnce, "CHP 38. Olağan Kurultayımızda CHP Genel Başkan Adayı olarak, 100 yılın değişimi için yola çıkan CHP Grup Başkanı ve Manisa Milletvekilimiz Sayın Özgür Özel’i 28 Ekim Cumartesi günü İzmir’de ağırlayacağız" ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Kartal.
 27 Ekim 2023 Cuma 12:10
Değişim değişim diyorsunuz. Belediye başkanlığın da kaçıncı yılınız acaba. Bu dönem koltuğunuz sallanıyor diye değişim diyorsunuz. Siz ilk önce kendinizi değiştirin. Ama bu dönem değişim ilk önce yerelden başlayacak. Genel başkanımzın yanındayız.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir