MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir’de bir kavurucu hafta daha!
Güncel
8 Temmuz 2024 Pazartesi 08:19

İzmir’de bir kavurucu hafta daha!

İzmir'de yaz aylarının etkisiyle birlikte termometreler rekor sıcaklıkları gösteriyor. Temmuz ayının ilk haftasında şehir genelinde hava sıcaklığı 40 derecenin üzerine çıkarak vatandaşları bunaltıyor. Meteoroloji yetkilileri, bölgede etkili olan sıcak hava dalgasının önümüzdeki günlerde de devam edeceği uyarısında bulunuyor.

GERÇEKİZMİR- Sıcaklıkların bu kadar yüksek seyretmesiyle birlikte İzmir'de özellikle parklar ve sahil bölgeleri, serinlemek isteyenlerin akınına uğruyor. Bazı vatandaşlar gölge ve serin mekanlarda zaman geçirirken, bazıları ise deniz ve havuzları tercih ederek sıcaklıktan kaçmaya çalışıyor.

 

Uzmanlar vatandaşları aşırı güneşe maruz kalmamaları konusunda uyarıyor ve sık sık su tüketmelerini, güneş koruyucu kullanmalarını öneriyor. Uzmanlar özellikle yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olanların sıcak hava koşullarına karşı daha dikkatli olmaları gerektiğini vurguluyor.

Meteoroloji raporlarına göre, önümüzdeki günlerde İzmir'de sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir