MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de bitmeyen yaz: Hava sıcaklıkları...
Güncel
7 Eylül 2017 Perşembe 17:25

İzmir'de bitmeyen yaz: Hava sıcaklıkları...

Meteoroloji İzmir ve Ege’de hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkacağını duyurdu. Buna göre İzmir’de en yüksek sıcaklıklar haftasonu 33, yeni haftada ise 35 dereceye kadar çıkacak.

İZMİR - Ege Bölgesi'nde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerine çıkacak.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, son değerlendirme ve tahminlere göre gelecek hafta boyunca yurdun sıcak hava dalgasının etkisinde kalacağı, bu süre içinde Ege'de yağış beklenmediği belirtildi.

Hava sıcaklığının hissedilir derecede artacağı bildirilen açıklamada, şu bilgiler verildi: "Hava sıcaklıklarının Çanakkale, İzmir, Aydın, Manisa'da 3-5 ve Balıkesir'de ise mevsim normallerinin 7-9 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor. Bu hafta sonu ve önümüzdeki hafta boyunca en yüksek hava sıcaklığının Çanakkale'de 31, Manisa ve Balıkesir'de 36, Aydın'da 37 dereceye yükselmesi öngörülüyor."

Buna göre İzmir’de en yüksek sıcaklıkların 33 derece seyretmesi, yeni haftanın ilk günü ise 35 dereceye kadar çıkması bekleniyor.

Öte yandan, mevsim değişikliğiyle ani sıcaklık değişimleri ve özellikle iç kesimlerde gece ile gündüz sıcaklıkları arasındaki yüksek farktan dolayı meydana gelebilecek sağlık problemlerine karşı tedbirli olunması gerektiği kaydedildi. (Haber servisi, AA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir