MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de dehşet: Yol kenarında ceset bulundu
Güncel
3 Kasım 2017 Cuma 16:51

İzmir'de dehşet: Yol kenarında ceset bulundu

Ödemiş ilçesinde, 84 yaşındaki Mustafa Metin'in yol kenarında cesedi bulundu. Metin'e bir aracın çarptığı sanılıyor.

Ovakent Mahallesi Yanıkkır mevkiinde bu sabah yerde hareketsiz yatan bir kişiyi görenler durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekiplerin yaptığı kontrolde, adının Mustafa Metin olduğu belirlenen kişinin öldüğü belirlendi. Bir aracın çarpması sonucu öldüğü sanılan Metin'in cesedi, morga kaldırıldı. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

1 KİŞİ GÖZALTINDA 
84 yaşındaki Mustafa Metin'in ölümüyle ilgili 30 yaşındaki kamyonet sürücüsü Ö.G., jandarma tarafından gözaltına alındı. Sanayi sitesine aracını getiren Ö.G.'nin, kamyonetin sağ ön kapı camı ve sağ ön kapı aynası ile sağ ön cam rüzgarlıklarının kırık olduğu, kırık parçaların olay yerinden toplanan parçalarla uyuştuğu belirtildi. Ö.G.'nin, ifadesinde, gece aracının sağ tarafının bir şeye çarptığını ancak neye çarptığını görmediğini söylediği belirtildi.

Kamyonetin kırılan parçaları sayesinde yakalandı

İzmir'in Ödemiş ilçesinde çarptığı kişinin ölümüne neden olduğunu ileri sürelen sürücü, kamyonetin kırılan parçaları sayesinde yakalandı. 

Alınan bilgiye göre, Ovakent Mahallesi Yanıkkır mevkisinde yerde hareketsiz yatan bir kişi gören vatandaşlar, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. 

Sağlık ekipleri, Mustafa Metin olduğu tespit edilen kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. 

Olaylı ilgili soruşturma başlatan Ödemiş İlçe Jandarma Komutanlığı, Metin'in cesedinin yanında bulunan bir araca ait cam ve plastik parçalarını inceledi.

Çalışma başlatan ekipler, sanayi sitesinde iş yerlerinde denetim yaptı. Bir iş yerinde sağ ön aynası kırık bir kamyonetin tespit edilmesi üzerine olay yerindeki parçalarla kamyonetin parçalarının uyuştuğu belirlendi.

Kamyoneti kullandığı öğrenilen Ö.G. gözaltına alındı. Ö.G'nin ifadesinde, aracının sağ tarafıyla bir şeye çarptığını ancak neye çarptığını görmediğini söylediği öğrenildi. (DHA,AA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir