MENÜ
İzmir 26°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de deniz ulaşımı iptal!
Güncel
26 Kasım 2023 Pazar 09:46

İzmir'de deniz ulaşımı iptal!

İzmir'de dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan kuvvetli fırtına ve sağanak yağış deniz ulaşımını durdurdu. İZDENİZ tarafından yapılan açıklamada açıklamada olumsuz hava koşulları nedeniyle deniz ulaşımı iptal edildi.

İzmir'de dün akşam saatlerinde etkisini göstermeye başlayan kuvvetli fırtına ve sağanak yağış bugün sabah saatlerinde de etksini sürdürüyor.

Deniz ulaşımı için tehlike arz eden hava koşulları nedeniyle İZDENİZ vapur seferlerini iptal ettiğini duyurdu.

İZDENİZ'den yapılan açıklama şu şekilde;

"Sayın yolcularımız, olumsuz hava ve deniz koşulları nedeni ile tüm seferlerimiz iptal edilmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Sayın Yolcularımız; İzmir Körfezinde yasanan olumsuz hava/deniz koşulları nedeniyle yolcu iskeleleri henüz hizmete açılamamıştır. ALSANCAK, BOSTANLI ve KARŞIYAKA İskeleleri ile çevresinde yaşanan deniz taşmasının yarattığı olumsuzlukların giderilmesi amacıyla tüm ekipler çalışmalarını sürdürmekte olup iskelelerin en kısa sürede hizmete açılabilmesi için çalışmalar tamamlanmak üzeredir. Hava ve deniz koşullarının uygunluğu doğrultusunda saat 10.20"Bostanlı - Üçkuyular" ve saat 10.50 itibariyle "Karşıyaka - Konak" hatlarında seferlerin başlaması planlanmıştır. Sefer tarifesine ait hareket saatlerinde gecikmeler yaşanabilir.

Seferlerin belli bir saatte yapılması planlandığını belirten İZDENİZ, daha sonra bunun hava muhalefeti sebebiyle mümkün olmadığını belirterek şu açıklamayı yaptı:

Bostanlı-Üçkuyular ve Konak-Karşıyaka hatlarında devam ettirilmeye çalışılan seferler olumsuz hava/deniz koşullarının artması nedeniyle durdurulmuştur. Hava/deniz koşulları sürekli takip edilmekte olup imkan bulunduğu anda söz konusu hatlarda seferlere devam edilecektir.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir