MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de eski eş dehşeti: Anne öldü, kızının durumu kritik!
Güncel
13 Mart 2023 Pazartesi 08:22

İzmir'de eski eş dehşeti: Anne öldü, kızının durumu kritik!

Karabağlar ilçesinde Davut Y., eski eşi Seher G. (31) ile annesi Aysel G.'yi (62) tabancayla vurdu. Ağır yaralanan anne ile kızı hastaneye kaldırıldı. Seher Genç'in (31) sağlık durumu ciddiyetini korurken, anne Aysel Genç'in (61) hayatını kaybettiği bildirildi.

İZMİR - Karabağlar ilçesinde Davut Y., eski eşi Seher G. (31) ile annesi Aysel G.'yi (62) tabancayla vurdu. Ağır yaralanan anne ile kızı hastaneye kaldırıldı.

Seher Genç'in (31) sağlık durumu ciddiyetini korurken, anne Aysel Genç'in (61) hayatını kaybettiği bildirildi.

Başından vurulan ve durumunun kritik olduğu bilinen Aysel Genç'in, ambulansla kaldırıldığı İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

CİNAYET ŞÜPHELİSİ TESLİM OLDU
Olay yerinden otomobili ile kaçan Davut Y.'nin polis ekiplerine teslim olduğu bildirildi. Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

SOKAK ORTASINDA KURŞUN YAĞDIRDI! 
Olay, saat 19.45 sıralarında Ali Fuat Cebesoy Mahallesi 9593 sokakta meydana geldi. Davut Y. sokakta karşılaştığı eski eşi Seher G. ve annesi Aysel G. ile tartıştı. Yaşanan gerginlik sırasında Davut G. eski eşini karnından, eski kayınvalidesini ise başından tabancayla vurdu. Anne ile kızı kanlar içerisinde yere yığılırken Davut Y. olay yerinden otomobille kaçtı. Silah seslerini duyan mahalle sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir