MENÜ
İzmir 14°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de gündem o görüntü: Büyükşehir'den kritik açıklama, AK Parti'den sert tepki!
Yerel Yönetimler
16 Mayıs 2021 Pazar 18:39

İzmir'de gündem o görüntü: Büyükşehir'den kritik açıklama, AK Parti'den sert tepki!

AK Parti İl Başkanı Sürekli, Konak Pier yanından Körfez'e akan kirli su görüntüsünü paylaşarak Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer'i hedef alan mesajlar verdi. Görüntülerle ilgili açıklama Büyükşehir Belediyesi'nden geldi. Açıklamada görüntülerin gerçeği yansıtmadığı deşarj sırasında Körfez'e hiç bir şekilde zararlı atık su akışı gerçekleşmediği bildirildi. Sürekli bu açıklamanın ardından da sert mesajlar gönderdi.

GERÇEKİZMİR - AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir'in Konak ilçesindeki Konak Pier alışveriş merkezi yanındaki kanaldan Körfez'e akan kirli su görüntüsünü paylaşarak Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e eleştirilerde bulundu. 

Sürekli sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Körfezde yüzmekten zaten çoktan umudu kestik!" ifadelerini kullanırken, Soyer'e, "İzmir’in merkezinde, CHP’li yerel idarenin burnunun dibinde; denize oluk oluk akıtılan bu pislik neyin nesi onu anlamaya çalışıyoruz! CHP’li Soyer, pembe rüyasından uyanıp yanıtlayabilir mi lütfen!" sözleriyle seslendi. 

BÜYÜKŞEHİR'DEN AÇIKLAMA
Sürekli'nin paylaştığı görüntülerle ilgili açıklama İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden geldi. Büyükşehir Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada görüntülerin gerçeği yansıtmadığı deşarj sırasında Körfez'e hiç bir şekilde zararlı atık su akışı gerçekleşmediği bildirildi. 



SÜREKLİ'DEN BİR SERT TEPKİ DAHA! 
Büyükşehir'in açıklamasına AK Parti cephesinden de yanıt gecikmedi. İl Başkanı Sürekli bu kez bu açıklamayı sert sözlerle eleştirdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Sürekli, "1-Önce şuna açıklık getirelim! TDK’ya göre ‘MANİPÜLASYON’;  “yönlendirme, seçme, ekleme, çıkarma yoluyla bilgileri değiştirme” anlamındadır! Oysa, körfeze deşarj edilen atık su görüntüleri ortadadır! Bu bir belgedir! İzmir kamuoyunun bu pisliği ve kokuyu sorma hakkı vardır! 2 - CHP’li yerel idare, bu haklı soruları manipülatif bularak halkın endişesine kayıtsız kalmış; siyasi algı yaratma kozuna sığınmıştır. Alay edercesine yaptıkları açıklama yetersizdir! Görünen o ki,  CHP; İzmir’i çantada keklik görme işini, ‘kâle almama’ noktasına taşımıştır!" ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir