MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de kahve ve deniz kokusu birbirine karıştı
Kültür-Sanat
14 Ekim 2017 Cumartesi 12:49

İzmir'de kahve ve deniz kokusu birbirine karıştı

Türkiye'nin en büyük kahve festivallerinden olan İzmir Kahve Festivali (LOC Festivals/Leaders of Coffee/ Coffee Festival İzmir) açıldı.

'Çok daha fazla kahve, çok daha fazla firma, çok daha fazla atölye ve çok daha fazla eğlence' denilerek yola çıkılan İzmir Kahve Festivali, bir kez daha kentin etkinlik mekânlarından olan İzmir Arena'da kahve sevenlere merhaba dedi. 2016'da olduğu gibi bu yıl da kahve tadımları, barista şovları, sergiler, sahne performansları, atölyeler ve söyleşiler gerçekleşmeye başladı.

Festivale 3. dalga kahve akımı temsilcileri, kahve çekirdeği üreticileri, roasterlar, kavurma makinesi, değirmen firmaları, geleneksel Türk kahvecileri, 3. nesil kahve makinesi ihracat ve ithalatçıları, kahve ve kafelerin yan ve destek ürün markaları ve tasarımcıları katılıp ürünlerini tanıtırken, canlı heykel gösterileri, resim, heykel, fotoğraf sergileri açıldı.

Yetişkinler ve çocuklar için hazırlanan oyun ve eğlence alanını dolduran gençler keyifli vakit geçirdi. Festival hatırası almak isteyenler de hediyelik standlarını ziyaret etti. Yeme-içme bölümünde ise birçok tutkunlarıyla buluştu. 15 Ekim Pazar akşamına kadar sürecek festivalde gündüz 12.00'de başlayan etkinlikler gece de sürüyor ve  DJ performansları, müzik grupları, dans şovları gerçekleşiyor. Gece konserlerinden sonra ise açık hava sinemasında çimlerde minderlere uzananlar, sevdikleriyle birlikte özel filmleri izliyor. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir