MENÜ
İzmir 19°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de 'kirli su' tartışması tam gaz: Yücel'den Sürekli'ye '128 milyar dolarlı' kontra!
Politika
17 Mayıs 2021 Pazartesi 11:57

İzmir'de 'kirli su' tartışması tam gaz: Yücel'den Sürekli'ye '128 milyar dolarlı' kontra!

Konak ilçesindeki Konak Pier alışveriş merkezi yanındaki kanaldan Körfez'e akan kirli su görüntüsü kent siyasetinde tartışma konusu oldu. Görüntüyü sosyal medya hesabından paylaşarak gündeme getiren AK Parti İl Başkanı Sürekli, yerel idareye sert eleştirilerde bulundu. Bu çıkışa yanıt veren CHP İl Başkanı Yücel, "Bir soru sordunuz, büyükşehir belediyemizde cevabını verdi. Biz de bir kez daha soralım. 128 milyar dolar nerede?" ifadelerini kullandı.

GERÇEKİZMİR - İzmir'in Konak ilçesindeki Konak Pier alışveriş merkezi yanındaki kanaldan Körfez'e akan kirli su görüntüsü kent siyasetinde tartışma konusu oldu. 

Görüntüyü sosyal medya hesabından paylaşarak gündeme getiren AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli yerel idareye sert eleştirilerde bulunurken, Büyükşehir Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada görüntülerin gerçeği yansıtmadığı deşarj sırasında Körfez'e hiç bir şekilde zararlı atık su akışı gerçekleşmediği bildirildi. 

AK Partili Sürekli bu kez bu açıklamayı sert sözlerle eleştirdi ve "CHP’li yerel idare, bu haklı soruları manipülatif bularak halkın endişesine kayıtsız kalmış; siyasi algı yaratma kozuna sığınmıştır. Alay edercesine yaptıkları açıklama yetersizdir!" ifadelerini kullandı. 

Sürekli'nin çıkışına yanıt bu kez mevkidaşı CHP İl Başkanı Deniz Yücel'den geldi. CHP'li Yücel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Bir soru sordunuz, büyükşehir belediyemizde cevabını verdi. Sizin çok büyük bir skandalmış gibi üzerine atladığınız olayın, aslında bir balon olduğu ortaya çıktı. Biz de bir kez daha soralım. Belki bu defa milleti muhatap alır inandırıcı bir cevap vermeye tenezzül edersiniz. Zira AKP’den kim bu konuda ağzını açsa, adeta birbirini yalanlıyor #128MilyarDolarNerede" ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir