MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de korkunç cinayetin faili yakalandı
Güncel
5 Mart 2018 Pazartesi 14:18

İzmir'de korkunç cinayetin faili yakalandı

İzmir'in Tire ilçesinde av tüfeğiyle vurularak öldürülen Ali Yıldırım'ın (43) katil zanlısı Sercan Pamak (28), polis tarafından yakalandı. Emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen Pamak, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, cumartesi saat 14.00 sıralarında, Duatepe Mahallesi'nde meydana geldi. Kısa süre önce hapisten çıktığı öğrenilen evli ve 2 çocuk babası Ali Yıldırım, Sercan Pamak tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldü. Pamak daha sonra olay yerinden kaçtı. Olayı görenlerin ihbarıyla jandarma ekipleri mahalleye geldi. Yapılan inceleme sonrası Yıldırım'ın cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Cinayetin ardından sosyal medya hesabından 'İhanetin telafisi, kahpeliğin bahanesi, benim kitabımda yok. Her şey Allah'tan' şeklinde paylaşımda bulunan katil zanlısı Sercan pamak'ın, ilçede kullanılmayan bir okul binasında saklandığı belirlendi.

Yakalanıp gözaltına alınan Sercan Pamak, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir