MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de korkutan deprem!
Güncel
1 Ekim 2023 Pazar 16:40

İzmir'de korkutan deprem!

İzmir'in Buca ilçesi merkezli bir deprem meydana geldi. AFAD depremin büyüklüğünü 3.7, derinliğini ise 6.44 kilometre olarak açıkladı. 

GERÇEKİZMİR - İzmir korkutan bir depremle sallandı. 

Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD) verilerine göre saat 16.30'da İzmir'in Buca ilçesi merkezli bir deprem meydana geldi. 

AFAD depremin büyüklüğünü 3.7, derinliğini ise 6.44 kilometre olarak açıkladı. Deprem merkez ilçe Buca'nın yanı sıra çok sayıda ilçede de ciddi şekilde hissedildi. 

VALİ ELBAN: OLUMSUZ İHBAR YOK
İzmir Valisi Süleyman Elban, merkez üssü İzmir'in Buca ilçesi olan 3,7 büyüklüğündeki depreme ilişkin kendilerine olumsuz bir ihbar ulaşmadığını bildirdi.

Süleyman Elban, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İzmirlilere geçmiş olsun dileklerini iletti.

Vali Elban, "İlimiz Buca ilçesi merkezli olarak 16.30'da meydana gelen 3,7 büyüklüğündeki deprem dolayısıyla valiliğimize bildirilen herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır." ifadelerini kullandı.

SOYER'DEN AÇIKLAMA 
Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer depremin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Buca merkezli meydana gelen 3.7 büyüklüğündeki deprem kentimizin birçok noktasında hissedildi. Hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Belediyemize ulaşan herhangi bir olumsuz bildirim bulunmuyor. İhtiyaç halinde 444 40 35 numaralı hattımızdan bize ulaşabilirsiniz" ifadelerine yer verdi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir