MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de 'kurultay' krizi: CHP'li gençlerden o başkana istifa çağrısı!
Politika
8 Kasım 2023 Çarşamba 10:02

İzmir'de 'kurultay' krizi: CHP'li gençlerden o başkana istifa çağrısı!

CHP’de Özel’in genel başkan seçildiği kurultayda İzmir’de bir kriz doğurdu. CHP’li gençler salonda Özel lehine slogan atanları susturduğu ve ‘Seçilirse istifa ederim’ dediğini ileri sürdükleri Bayraklı İlçe Başkanı Gültekin’e istifa çağrısı yaptı.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Özgür Özel’in genel başkan seçildiği 38.Olağan Kurultay’ın yankıları sürüyor. 

Partiyi 13 yıldır yöneten Kemal Kılıçdaroğlu’nun kaybettiği seçim sonrası CHP’de yeni bir dönem başlarken kurultayda yaşanan yarış İzmir’de de bir kriz doğurdu. 

İzmir CHP'li gençlerden kurultayda Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyen Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin’e salonda yaşananlardan dolayı sert tepki ve istifa çağrısı geldi. 

Sosyal medyada başlayan ve çok sayıda paylaşımla yayılan istifa çağrısının ortak metninde Gültekin’in salonda Özel lehine bağıran gençleri susturmaya çalıştığı ve ‘Özgür Özel seçilirse istifa ederim’ mesajı verdiği iddia edildi. Metinde Gültekin’in bu yaşananlara rağmen CHP’nin yeni Genel Başkanını havalimanında karşılamasına da ayrıca tepki gösterildi. 

İŞTE O METİN: 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Idris kanik
 8 Kasım 2023 Çarşamba 17:00
Ben idris kanik olarak egeliyim simavliyim demirciliyim yörük cerkezlerindeniz daha dogrusu türkiyeliyim türküm kürtüm cerkezim yorügüm lâzım alaviyim hepsiyim unutmayın 2004 secimlerinde parti ne oldugunu izmirde ogrentim apartman yoneticimden ogrentim o zaman bornavaya bagliydik genctim mahellelerimizde belli çaplı baskan yandaşları yillarca bizim gibi insanlari kullandilar denizciden kılıçdaroğluna simdi ize özgürcü oldular cok ayip fecabook sayfalarinda yuh cekenler bu gun özgür özel,ci olmus bende bastan beri değişim taraftarıyım çünkü gercekler yüz yüze konuşulur cok insan ayrımcılığı ırk mezhep memleket ayırımcılıkları yapıldı çünkü ben egenin incisiyim sünni bir T.C evladıyım bfnim gibi dusunen hic kimseyi gormuyorum ulke bölücüleri goruyorum. ben didem serdar yuzunden 18 19 senelik izmirdeki parti emegimi hizmetimi caldilar yuh çekenler dun hava alaninda aracs binerken dune kadar özgür beye yuh çektiniz simdi şakşaklamaya mi geldiniz cok ayip dedim utandilar ben olsam istifa ederim
 Tahsin erdem
 8 Kasım 2023 Çarşamba 12:22
Bu davranışlarda bulunabilen birinden Chp de ilçe başkanı olmaz ileride çok daha yanlış işlere imza atabilir doğru olanı görevden ayrılması yada il bşk nı tarafından görevden alınmasıdır.
 Gerçekler
 8 Kasım 2023 Çarşamba 12:04
Sadece bu değil Gaziemir de aynı ilçe başkanı ve yönetimi de istifa etmeli
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir