MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de liste dışı kalan Tatlıses'ten '7.sıra iddiası'na yanıt!
Politika
24 Mayıs 2018 Perşembe 10:17

İzmir'de liste dışı kalan Tatlıses'ten '7.sıra iddiası'na yanıt!

Sanatçı İbrahim Tatlıses'in AK Parti İzmir'den milletvekili aday listesinden 7. sırada gösterilmesini reddettiği ve bu nedenle aday olmadığı iddia edilmişti. Tatlıses çıkan haberler üzerine Instagram hesabından açıklama yaptı.

GERÇEKİZMİR - AK Parti'de İzmir listelerinin üst sıralarında yer alması beklenen ünlü türkü İbrahim Tatlıses'in aday gösterilmemesi şaşkınlık yarattı. 

Tatlıses'in liste dışı kalmasının ardından kendisine 7.sıranın verildiği ancak bunu reddettiği için aday olamadığı iddiası ortaya atıldı. 

Daha önce memleketi Şanlıurfa’dan üç kez adaylık başvurusu yapan ve bu kez şansını İzmir'den deneyen Tatlıses, Instragram hesabından yaptığı açıklamayla bu iddialara yanıt verdi. 

BENİM BOYNUM KILDAN İNCE! 
Sayfasında haberin fotoğrafını paylaşan Tatlıses şu açıklamayı yaptı: Böyle aslı astarı olmayan haberler nereden çıkar anlamış değilim... Bu haberi ve ithamları asla kabul etmiyorum. Ben gönül verdiğim partimin her kararına saygılıyım... 7’de olsa, hiç olmasa da benim boynum kıldan ince sanırım bunu artık anlamış olmalısınız... Bana Yüce Allah tarafından verilen yetenek ile makamların büyüğü bahşedilmiş zaten çok şükür... 10 kere aday olsam mesele makam veya güç değil mesele gönül verdiğim Sayın Cumhurbaşkanımın, partimin yanında olduğumu göstermektir.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir