MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de nerede piknik yapılır?
Güncel
2 Haziran 2024 Pazar 21:22

İzmir'de nerede piknik yapılır?

Havaların ısınmasıyla İzmirliler piknik alanlarına akın ederken sizler için karar vermeden önce bakmanız gereken bir liste hazırladık. İşte İzmir’de piknik yapılacak en güzel adresler…

Havaların ısınmasıyla İzmirliler piknik alanlarına akın ederken sizler için karar vermeden önce bakmanız gereken bir liste hazırladık. İşte İzmir’de piknik yapılacak en güzel adresler…

Bu mekanlar, İzmir'de piknik yapmak ve doğa ile iç içe vakit geçirmek isteyenler için harika seçenekler sunuyor.

İnciraltı Kent Ormanı

Adres: İnciraltı, Balçova, İzmir

Denize sıfır konumu, yürüyüş yolları ve geniş yeşil alanları ile ideal bir piknik alanıdır. Ayrıca bisiklet yolu ve çocuk oyun alanları da bulunmaktadır.

Aşık Veysel Rekreasyon Alanı

Adres: Atatürk Mahallesi, 8780/1. Sokak, Bornova, İzmir

Büyük bir gölet, spor alanları ve yürüyüş parkurları bulunan bu alan, ailece vakit geçirebileceğiniz geniş bir piknik alanıdır.

Yamanlar Piknik Alanı

Adres: Yamanlar Dağı, Karşıyaka, İzmir

Şehirden biraz uzaklaşıp doğayla iç içe olmak isteyenler için ideal bir yerdir. Yamanlar Dağı'nın eteğinde yer alan bu alan, temiz hava ve doğal güzellikler sunar.

Homeros Vadisi

Adres: Mevlana Mahallesi, Homeros Vadisi, Bornova, İzmir

Doğal güzellikleri, yürüyüş parkurları ve piknik alanları ile ünlüdür. Bornova'da yer alan bu vadi, sessiz ve sakin bir piknik ortamı sunar.

Karagöl Tabiat Parkı

Adres: Karagöl, Menemen, İzmir

Karagöl, Menemen, İzmirGöl kenarında yer alan bu tabiat parkı, doğa ile baş başa kalabileceğiniz, huzurlu ve serin bir piknik alanıdır.

Gümüldür Tabiat Parkı

Gümüldür Mahallesi, Menderes, İzmir

Deniz kenarında, çam ormanlarıyla çevrili bu tabiat parkı, hem denize girebileceğiniz hem de piknik yapabileceğiniz güzel bir alandır.

Buca Gölet

Adres: Şirinkapı Mahallesi, Buca,

İzmir Buca'da yer alan bu gölet çevresi, geniş yeşil alanları ve su kenarında piknik yapma imkanı ile popüler bir mekandır.

Bornova Çiçekliköy

Adres: Çiçekliköy, Bornova, İzmir

Çiçekliköy, İzmir'de doğayla baş başa kalmak isteyenler için mükemmel bir kaçış noktasıdır. Hem yerli halk hem de turistler tarafından sıklıkla ziyaret edilen bu alan, hafta sonları ve tatil günlerinde oldukça popülerdir. Sakin ve huzurlu bir ortamda piknik yapmak, doğa yürüyüşleri yapmak ve güzel manzaraların tadını çıkarmak isteyenler için ideal bir yerdir.

Sasalı Piknik Alanı

Adres: Ahmet Piriştina Cd., 35620 Çiğli/İzmir 

Sasalı Piknik Alanı, İzmir Çiğli'de yer alan piknik yerlerinden biri. Belediye tarafından mangal yerlerinin yapıldığı bu piknik alanında WC ve su gibi olanaklar da bulunuyor. Dolayısıyla ailenizle ve sevdiklerinizle burada keyifle piknik yapabilirsiniz.

 

 

 

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir