MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de o başhekim hakkında soruşturma!
Sağlık
7 Ocak 2021 Perşembe 08:44

İzmir'de o başhekim hakkında soruşturma!

Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'nde Başhekim Doğan Yıldırım'ın hemşirelere yönelik kullandığı skandal ifadeler sosyal medyada gündem oldu. İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, başhekim hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Sağlık Personel Haber'in aktardığı bilgilere göre Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Doğan Yıldırım, WhatsApp grubundan hastane doktorlarını hemşirelere karşı nasıl davranmaları gerektiği konusunda uyarırken skandal ifadelere imza attı. 

Yıldırım'ın mesajlarında, "Siz doktorlar hemşirelerin komutanısınız., arkadaşı değil. Emredeceksiniz ve yapacaklar, hastaların battaniyesi eksik, çarşafı yırtık, yastığı yok..." "Bu ne yaa, şefkat desen hiiiiiçççç yok zaten, Öküz gibi tavırlar" ifadeleri yer aldı. 

VALİ KÖŞGER AÇIKLADI: SORUŞTURMA!
Yıldırım'a başta Sağlık Emekçileri Sendikası (SES) olmak üzere çok sayıda tepki gelirken İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger de başhekim hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu. Vali Köşger açıklamasında, "Bahsekonu Başhekim hakkında soruşturma başlatılmıştır. İlimizde bütün mesleklerin, kişilerin ve kurumların uyum içinde çalışması için gereken tedbirler alınacaktır" dedi.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Gaziemirli
 9 Ocak 2021 Cumartesi 11:25
Galiba o bashekim komutan cok olmak istemis ama malesef olamamis.kaldiki askerlikte bile gorev tanimi disinda emir verilse bile yapilmaz.bunu o bashekim bilmiyor.bunu 15 temmuzda gorduk.ne demek emredip yapmak.kusura bakma hersey kanun ve yonetmenlik sinirlari icinde yapilir.yok oyle bisey.bashekimde kendini orada hangi rutbede goruyor generalmi.bu bashekimin sorunu var galiba.yada orada hemsirelerin bircogu asker galiba bi cekememezligi var
 Ahmet
 7 Ocak 2021 Perşembe 12:37
Bashekim galiba cok asker olmak istemis ama olamamis.doktor hemsirenin komutani isvereni degildir.yazik kiniyorum
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir