MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de 'ölüm yolu'nda bir korkunç kaza daha: 1 ölü, 4 yaralı
Güncel
5 Ekim 2017 Perşembe 14:50

İzmir'de 'ölüm yolu'nda bir korkunç kaza daha: 1 ölü, 4 yaralı

Tire İlçesi'nde, iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 3'ü ağır, 4 kişi yaralandı. CHP İzmir Milletvekili Sertel hafta başında bölgeye giderek 4 Eylül 2018'de bitirileceği müjdelenen yolun yapımına henüz başlanmaması hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

İzmir'de 'ölüm yolu' olarak adlandırlan Tire-Belevi Karayolu'nda bir feci kaza daha meydana geldi.

Tire Devlet Hastanesi'nde tedavi gören bir yakınlarını görmek üzere Selçuk'ten yola çıkan Ertan İnceman yönetimindeki 09 BS 742 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Melike Kabay yönetimindeki 35 YIN 83 plakalı otomobil Tire'nin kırsal Mehmetler Mahallesi yakınlarında çarpıştı.

Ertan İnceman'ın aracında bulunan Kadriye İnceman, kaza yerinde öldü. Sürücü Ertan İnceman ile aynı araçtaki Cennet Özler ve Fadime Özler de ağır yaralandı. Diğer araç sürücüsü Melike Kabay ise kazayı hafif yaralı atlattı. Yaralılar kaza yerine gelen ambulanslarla Tire ve Selçuk'taki hastanelere kaldırıldı. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

SERTEL 2 GÜN ÖNCE YENİDEN GÜNDEME GETİRMİŞTİ
Çok sayıda ölümlü trafik kazasının meydana geldiği yolun genişletilmesi için ihaleye çıkılmış, 20,5 kilometrelik yolun temeli, referanduma sayılı günler kala Bakan Arslan ve İzmir milletvekillerinin katılımıyla atılmıştı. ‘4 Eylül 2018’de açılacak’ diye müjdesi verilen Tire-Belevi yolunun yapımına henüz başlanmadı.

Tire-Belevi yolunu birçok kez Meclis gündemine taşıyan ve yolun bir an önce yapılması için girişimlerde bulunan CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, yol yapımını yerinde görmek için hafta başında bölgeye giderek yolda inceleme yapmıştı.

Karayolları Bölge Müdürlüğü yetkililerinden bilgi alan Sertel, “Onlarca ölümlü kazaya neden olan Tire-Belevi yolu ölüme davetiye çıkarmaya devam ediyor. Temel atma töreninde benim de yer aldığım ve Bakanın 4 Eylül 2018’de açılacak diye söz verdiği 20,5 kilometrelik yol referanduma kurban gitmiş maalesef. Mahkeme kararı beklenmeksizin bir oldu-bittiyle temel atıldı ancak ortada hiçbir şey yok” demişti. (Haber servisi, DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir