MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de oto yıkamacılara sınırlama!
Güncel
4 Nisan 2020 Cumartesi 08:38

İzmir'de oto yıkamacılara sınırlama!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçe belediyelerine gönderilen yazıda, ilçe sınırları içindeki ruhsatsız oto yıkamaların faaliyetlerinin ivedilikle önlenmesi talep edilirken, ruhsatlı oto yıkamaların ise haftada en fazla iki gün çalışacak şekilde faaliyet göstermeleri konusunda gerekli adımların atılması istendi.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - Koronavirüs salgını İzmir'de Mart ayında su tüketimini arttırırken, yaz ayları için gerekli önlemleri aldıklarını belirten İZSU yetkilileri, önümüzdeki süreçte sorun yaşamamak için İzmirlilere su tasarrufuna önem verilmesi uyarısında bulunmuştu.

İZSU’nun tasarruf çağrısının ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi, su kullanımın yüksek olduğu oto yıkamalara yönelik önemli bir karar aldı.

Genel Sekreter Buğra Gökçe tarafından ilçe belediyelerine gönderilen yazıda su kullanımın yüksek olduğu oto yıkama yerlerinin faaliyetlerinin salgınla mücadele sürecinde geçici olarak sınırlandırılması kararı alındığı bildirildi.

İlçe belediyelerine gönderilen yazıda ilçe sınırları içindeki ruhsatsız oto yıkamaların faaliyetlerinin ivedilikle önlenmesi talep edilirken, ruhsatlı oto yıkamaların ise haftada en fazla iki gün çalışacak şekilde faaliyet göstermeleri konusunda gerekli adımların atılması istendi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 ?mit
 3 Mayıs 2020 Pazar 09:46
Akıl işimi adamlar bizim için ugrasıyor temizlik icin
 Vatandaş
 27 Nisan 2020 Pazartesi 14:14
Çok saçma dezenfekte olması gereken zamanda kapatılması
 Çok yanlış
 5 Nisan 2020 Pazar 10:58
Oto yıkama dükkanları yüzde doksanı kuyu atık Suyu kullanıyor bu uygulama yanlış baraj suyu kullanan işletmeler için uygulanmalı insanlar aracını kendi yıkarsa asıl sıkıntı o zaman başlar
 Vatandaş
 4 Nisan 2020 Cumartesi 22:04
Millet evinin önünde yıkasin daha çok su gitsin onumu istiyorsunuz akıl tutulması
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir