MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de panik anları: Metro raydan çıktı, duvara çarptı!
Güncel
16 Kasım 2023 Perşembe 12:32

İzmir'de panik anları: Metro raydan çıktı, duvara çarptı!

İzmir’de seyir halindeki metro raydan çıkıp istasyon duvarına çarptı. Kazada 3 kişi hafif yaralandı, metro aracı ve istasyonda ise hasar meydana geldi.

Kaza, saat 12.00 sıralarında Bornova Sanayi Metro İstasyonu’nda meydana geldi. Fahrettin Altay - Evka 3 seferini yapan metro aracı istasyona girdiği sırada raydan çıkıp duvara çarptı.

Çarpmanın etkisiyle istasyondaki ve vagonlardaki yolcular panik yaşadı. Bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, hafif yaralandıkları belirtilen 3 kişi tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. Kazanın ardından yolcular tahliye edildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "Evka-3 yönünde sefer yapan metro trenimizin son vagonu, Sanayi İstasyonu girişinde raydan çıkmış ve peron duvarına çarpmıştır. Yaralı olmaması en büyük sevincimizdir. Kazanın nedeninin belirlenmesi için teknik inceleme başlatılmıştır. Trenin kaldırılması çalışmaları sürmektedir. Tek hattan işletim, 15 dakikada bir servis olacak şekilde devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyururuz" denildi. (DHA)

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir