MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de restoranda yangın kabusu!
Güncel
25 Kasım 2020 Çarşamba 16:13

İzmir'de restoranda yangın kabusu!

Buca ilçesindeki bir restoranda, tadilat sırasında yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin söndürdüğü yangında ölen ya da yaralanan olmazken, gökyüzüne yükselen dumanlar çevrede paniğe neden oldu.

İZMİR - Buca ilçesindeki bir restoranda, tadilat sırasında yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin söndürdüğü yangında ölen ya da yaralanan olmazken, gökyüzüne yükselen dumanlar çevrede paniğe neden oldu.

Yangın, saat 14.30 sıralarında, Kaynaklar Mahallesi'ndeki bir restoranda, tadilat sırasında çıktı. Alevleri gören personel, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, yangına müdahale ederek, söndürdü. Jandarma ile Orman İşletme ekipleri, alevlerin restoranın çevresindeki ormanlık alana sıçramaması için önlem aldı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, gökyüzüne yükselen siyah dumanlar çevrede paniğe sebep oldu. Yangın nedeniyle iş yerinde ağır maddi zarar oluştu.

Jandarma, yangınla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

Yangın yaklaşın bir saat süren çalışma sonucu, çevredeki ağaçlık alana sıçramadan söndürüldü. Tesisin restoran bölümü ise tamamen yandı. 

Yangının, çatı kısmında yapılan izolasyon çalışması sırasında çıktığı ileri sürüldü.(AA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir