MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de sürpriz zirve: Kocaoğlu AK Partili başkanlarla buluşacak!
Politika
12 Eylül 2018 Çarşamba 14:20

İzmir'de sürpriz zirve: Kocaoğlu AK Partili başkanlarla buluşacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, gelecek hafta içerisinde AK Partili ilçe belediye başkanları ile bir araya gelecek. İlçe belediye başkanlarının, bölgelerinde yaşadıkları sorunları ileteceği ifade edilen görüşmede AK Parti İl Başkanı Şengül de yer alacak.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, gelecek hafta içerisinde AK Partili ilçe belediye başkanları ile bir araya gelecek. Başkan Aziz Kocoğlu'nun makamında yapılacak görüşmede, ilçe belediye başkanlarının, bölgelerinde yaşadıkları sorunları ileteceği ifade edildi.

Zirve, gelecek hafta pazartesi günü saat 12.00'de gerçekleştirilecek. Başkan Aziz Kocaoğlu toplantıda, zaman zaman yapılan çalışmalar nedeniyle karşı karşıya gelinen AK Partili 7 ilçe belediye başkanıyla belediyelerin sorunlarını konuşacak. Belediye başkanları zirvesine, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül de katılacak. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 VATANDAŞ
 12 Eylül 2018 Çarşamba 16:48
Ön seçim olmaz.Zaten Ön seçim partiye delegeye egemen olanların isteğidir. Sen sadece partiliden oy almıyorsun ki tüm izmir ve ilçelerinden normal sade partili partisiz vatandaştan oy alıyorsun. Ne saçma bir sistem ön seçim sanki halk katılıyor sandığa geliyor karar veriyor her delege ağasının kitlesi var kumanda kimde o önemli.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir