MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de yasa dışı silah operasyonu: 100'den fazla tabanca ele geçirildi
Güncel
19 Mayıs 2023 Cuma 13:08

İzmir'de yasa dışı silah operasyonu: 100'den fazla tabanca ele geçirildi

İzmir'de yasa dışı silah imalatı ve ticareti yapıldığı gerekçesiyle belirlenen adreslere polis tarafından yapılan baskında 100'ün üzerinde tabanca ve malzeme ele geçirildi, Adliyeye sevk edilen 4 şüpheli de tutuklandı.

İzmir Organize Şube Müdürlüğü ekipleri, yasa dışı silah imalatı ve ticareti yaptığını belirlediği S.G., O.E., O.K. ve M.A.'yı takibe aldı. Hazırlıklarını tamamlayan polis ekipleri, dün operasyon yaptı.

Şüphelilerin evlerine baskın yapan ekipler, ayrıca araçlarında da yapılan aramada 120 adet çevirmeye hazır kurusıkı tabanca, 188 adet şarjör, 3 adet tabanca, 359 adet fişek, 99 adet silah parçası, 1 adet hidrolik pres makinesi, 1 adet dramel makinesi, 6 adet matkap ve çok sayıda silah imalatında kullanılan malzeme ele geçirildi. Ayrıca, şüphelilerin kurusıkı tabancaları çevirdikleri ve silah imalatı için kullandıkları atölyeler de tespit edildi. Adreslerde ele geçirilen tüm malzemelere el konuldu. 

 

HEPSİ TUTUKLANDI

İzmir'de, Organize Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yasa dışı silah imalatı ve ticareti yaptığı tespit edilen S.G., O.E., O.K. ve M.A.'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen 4 şüpheli de tutuklandı. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir