MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de yasaklanmıştı! CHP Lideri Özel'den 'okul temizliği' çıkışı
Politika
4 Ekim 2024 Cuma 13:52

İzmir'de yasaklanmıştı! CHP Lideri Özel'den 'okul temizliği' çıkışı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul'da Çekmeköy Belediyesi Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni'nde konuştu. Okullardaki hijyen sorununu da dikkat çeken Özel, "Sen listeyi bize ver ya da bizden talep edilen listeyi benden iste. Akşam gelelim, karanlıkta gelelim, kamerasız gelelim" dedi. İzmir'de Buca ve Bornova belediyelerinin okul temizliğine yasak gelmişti.

GERÇEKİZMİR - CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul'da Çekmeköy Belediyesi Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni'nde konuştu. 

Çocukların okullara aç gidip aç geldiğini söyleyen Özel, CHP'li belediyelere okullara sebil koymaları çağrısında bulundu. Okullardaki hijyen sorununu da dikkat çeken Özel, belediyelerin temizlik için gönderdikleri ekiplerin karşılaştığı zorlukları anlattı. Özel, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e seslenerek "Bu yöntem ağırına, zoruna gidiyorsa sen listeyi bize ver ya da bizden talep edilen listeyi benden iste. Akşam gelelim, karanlıkta gelelim, kamerasız gelelim, kimse gelmeden gelelim ama bu sabilerin okullarını temizleyelim, çocukları hastalıktan kurtaralım" çağrısında bulundu. 

NE OLMUŞTU?

İzmir'de okullarda yaşanan temizlik personeli sorunları nedeniyle okulların temizliği için belediyeler kolları sıvamış ancak Buca ve Bornova Belediyesi'ne İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yasak gelmişti. 

 

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 hasret
 4 Ekim 2024 Cuma 14:17
sen bişi deme çapkın genel başkan
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir