MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de yaşandı: Dolmuş şoföründen kadın şoföre yumruk!
Güncel
2 Eylül 2024 Pazartesi 14:49

İzmir'de yaşandı: Dolmuş şoföründen kadın şoföre yumruk!

İzmir’de ESHOT’ta görevli otobüs şoförü kadın, dolmuş şoförü tarafından trafikte darbedildi. Trafikte yaşanan tartışmada dolmuş şoförünün ESHOT otobüsün önünü kestiği ve kadın şoförü sürücü penceresinden darbettiği görüldü.

GERÇEKİZMİR - İzmir’de ESHOT’ta görevli otobüs şoförü kadın, dolmuş şoförü tarafından trafikte darbedildi.

KADIN OTOBÜS ŞOFÖRÜNE YUMRUK! VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

DİSK Genel-İş Sendikası üyesi olan kadın şoför için sendika tarafından basın açıklaması düzenlenerek yapılan saldırıya tepki gösterildi.

TUTUKLANDI

İzmir Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ESHOT şoförüne saldıran dolmuş şoförünün gözaltına alındığı belirtildi. Hakkındaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen saldırgan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yaşanan çirkin saldırının ardından DİSK tarafından yapılan tepki açıklamasında şu ifadelere yer verildi: 

"Gün geçmiyor ki şiddet sarmalı tüm ülkeye yavaş yavaş yayılmasın ve son dönemlerde özellikle işinden evinden işine  evine  ekmek götürmeye  çalışan Eshot otobüs şoförleri bir sürü hakarete maruz kalmasın. Son olayda özellikle bir kadın arkadaşımızın dolmuş şoförü tarafından yolu kesilerek darp edilmesi, bardağı taşıran son damla olmuştur. Bu şiddet sarmalına  karşı bilinsin ki, her hangi bir önlem alınmazsa bundan sonra ki süreçte  İzmir halkına hizmet etmeye giden Eshot çalışanları olarak kendi önlemlerimizi kendimiz alacağımızı buradan bildirirken, bize sahip çıkıldığında  bu hizmeti en iyi şekilde yürüteceğimizi de buradan basına ve kamuoyuna duyuruyoruz.

Son olarak da kadın cinayetlerinin politikleştiği  bu dönemlerde ekonomik anlamda ayakta durmaya çalışan kadın şoförlerimize karşı yapılan bu saldırıyı nerede olursa olsun saldırıyı şiddetle kınayacağız ve tüm  saldırılara karşı  tek yürek, tek ses hep birlikte sesimizi yükselteceğiz. Bundan sonra yapılacak tüm saldırılara karşı da duyarlı İzmir halkını yanımızda göreceğimizi ve özellikle kadın çalışanlara yapılan bu saldırıya hep birlikte dur diyeceğimizi tüm kamuoyuna bildiririz."

                                    

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir