MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de yaşayan doğu ve güneydoğululardan 'Yıldırım' destek
Politika
21 Mayıs 2019 Salı 13:07

İzmir'de yaşayan doğu ve güneydoğululardan 'Yıldırım' destek

İzmir'de yaşayan doğu ve güneydoğulu dernek, oda ve STK başkanları Ak Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı’nın iftar yemeğinde bir araya geldi. İstanbul seçimlerinin konuşulduğu toplantıda alınan kararla, İzmir’de yaşayan doğu ve güneydoğulular İstanbul seçimlerinde Ak Parti adayı Binali Yıldırım’a destek olmak çalışma yapacak.

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, İzmir’de yaşayan doğu ve güneydoğulu dernek, oda ve STK başkanları ile iftar yemeğinde bir araya geldi. 22'nci Dönem Bağımsız Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez’in de bulunduğu iftar yemeğinde buluşan İzmir'de yaşayan doğu ve güneydoğululular

İstanbul seçimlerinde Ak Parti adayı Binali Yıldırım'a destek kararı aldı. Bölünmez Çankırı, "Mardinliler olarak bundan önceki seçimlerde İzmir’de kim aday olursa olsun nasıl arkasında durduğumuzu herkese gösterdik. İzmir’de her konuda söz sahibi olan Mardinli hemşehrilerimiz İzmir’in hem siyasetine hem de ekonomisine yön vermektedir. İzmir’deki doğu ve güneydoğu kökenli nüfus İzmir’in 3’te 1’i kadardır. Oransal olarak çok büyük bir rakama gelen bu çoğunluğun nicelik olarak da neler yapabildiğini ekonomi dünyasına baktığımızda rahatlıkla görebilmekteyiz. İzmir ekonomisinin yüzde 40’ından fazlasına doğu ve güneydoğu kökenli kardeşlerimiz katkı vermektedir" diye konuştu.

'MİLLETİMİZİ SANDIĞA DAVET ETMELİYİZ'

Bölünmez Çankırı 23 Haziran seçimleri için İstanbul’da yaşayan ve yaşamayan, bütün herkese bir sorumluluk yüklendiğini, Mardinli hemşehrilerinin de

sorumluluğun bilincinde olması gerektiğinin altını çizerek, "Bu azim ve kararlılıkla, gencinden yaşlısına, yediden yetmişe İstanbul’da yaşayan başta Mardinli hemşehrilerimiz olmak üzere, doğu ve güneydoğulu tüm kardeşlerimizin, İstanbul'da yaşayan herkesin söz sahibi olması ve geleceğimiz için tüm milletimizi sandığa yani demokrasiye davet etmeliyiz" diye konuştu.


 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir