MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de 'yeni normal'in ilk kongresi: Hangi önlemler alınacak?
Politika
17 Haziran 2020 Çarşamba 11:16

İzmir'de 'yeni normal'in ilk kongresi: Hangi önlemler alınacak?

İzmir’de yeni normalin ilk kongresi İYİ Parti İzmir İl Kongresi olacak. Kongrede salgın bağlamında herhangi bir risk oluşmasını engellemek adına bir dizi tedbir alındı.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - Dünyayı etkisi altına alan korona virüs ile mücadele sürerken, Türkiye’de de 1 Haziran itibariyle normalleşme takvimi start aldı. 

Yeni normal olarak adlandırılan süreçte, kısıtlamalar kalkarken salgının yeniden patlak vermemesi adına hükümet günlük hayatta pek çok önlemin uygulanmasını da istedi. 

Salgının ilk dalgasında kongre süreçlerine ara veren siyasi partilerde de normalleşme süreciyle birlikte yarış maratonu başladı. Bu anlamda ilk adımı atan İYİ Parti oldu. İYİ Parti Genel Merkezi, kongre sürecinin kaldığı yerden devam etmesine karar verdi.

HANGİ ÖNLEMLER ALINACAK?
İzmir’de, yeni normalin ilk kongresi, daha önce salgın nedeniyle yapılamayan İYİ Parti İzmir İl Kongresi olacak. İYİ Parti’nin 2. Olağan İzmir İl Kongresi 21 Haziran Pazar Günü Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleşecek. Yeni normal sürecine uygun olarak seyircisiz yapılacak kongrede yalnızca; adaylar, il delegeleri ve divan kurulu üyeleri olacak. Kongre salonunda bulunan herkese maske, dezenfektan ve eldiven dağıtılacak. Herkesin maske takması zorunlu olacak. Gelen herkesin önce ateşi ateş ölçerle ölçülecek, sonra salona alınacak. Oy kullanma işlemi salonda olacak ancak delegeler mekanın bahçesinde bekleyecek. Ayrıca her ihtimale karşı bir ambulans bahçede hazır bekleyecek. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir