MENÜ
İzmir 19°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de yeni 'tweet' krizi: AK Parti cephesi O CHP'lileri hedef aldı!
Politika
15 Haziran 2020 Pazartesi 10:54

İzmir'de yeni 'tweet' krizi: AK Parti cephesi O CHP'lileri hedef aldı!

İzmir siyasetinde sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlar üzerinde patlak veren siyasi kriz tam gaz devam ediyor. AK Parti ile CHP arasında bir 'tweet krizi' daha patlak verdi.  

GERÇEKİZMİR - İzmir siyasetinde sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlar üzerinde patlak veren siyasi kriz tam gaz devam ediyor. 

Geride kalan ay Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın da olduğu bazı CHP’lilerin Twitter'dan geçmiş dönemlerde attığı tweetler yargıya taşınmıştı. Arda ve CHP'li çok sayıda isim hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret suçlamasından soruşturma başlatılmıştı. 

AK Parti ile CHP arasında bir 'tweet krizi' daha patlak verdi.  

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Kadın Kolları Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Dilek Yıldız Büyükdağ ile AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin, CHP İzmir İl Sekreteri Fulya Alçay ve İl Başkan Yardımcısı Aygül Eryılmaz’ın geçmişte attığı tweetlerin görsellerini sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Eryılmaz ve Alçay’ın Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti seçmenine hakaret ettiklerini öne süren AK Partililer sert tepki gösterdi. 

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Kadın Kolları Başkanı Büyükdağ, "AK Parti’de siyaset yapmak hatta sade bir üye olmak büyük bir gurur kaynağıdır. Her fırsatta AK Parti’ye gönül veren milyonlarca kadına kin ve nefret kusan,ahlak dışı paylaşımlarda bulunan ve her türlü ayrımcılığı yapan bu kirli zihniyete milletimiz gereken cevabı verecektir" ifadelerini kullanırken, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin ise, “CHP’li yöneticiler her zaman ki gibi ahlak ve terbiyeden yoksun” mesajını verdi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir