MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'de zehir baskını: 2 tutuklama!
Güncel
24 Mayıs 2024 Cuma 08:33

İzmir'de zehir baskını: 2 tutuklama!

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, polis ekiplerince düzenlenen operasyonda çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 1 şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest kaldı.

Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, ilçedeki bir adreste çok sayıda silah bulunduğu ve uyuşturucu madde ticareti yapıldığı yönünde bilgi aldı. Bunun üzerine, söz konusu adresi teknik ve fiziki takibe alan polis, yapılan çalışmalar sonrasında savcılık talimatı ile adrese saat 05.00 sıralarında baskın düzenledi.

Polis ekipleri 3 şüpheliyi gözaltına alırken, adreste yapılan aramada 6 ruhsatsız tabanca, 1'i dürbünlü olmak üzere 2 pompalı tüfek, 7 kartuş, 92 fişek, 1 hassas terazi, 222 gram metamfetamin, 40 gram esrar, 1 muşta, 2 sustalı bıçak, ayrıca suçtan elde edildiği düşünülen 2 bin 550 euro,100 dolar, 3 bin 95 TL ele geçirildi. Polis ekipleri tarafından polis otosuna bindirilen A.M., A.Ç. ve S.Ö. emniyete götürüldü. Şüphelilere emniyette yapılan sorguda, A.Ç.'nin uyuşturucu va uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama, kadına karşı basit yaralama, uyuşturucu madde satın alma ve bulundurma gibi hakkında kesinleşmiş 3 yıl hapis cezası olduğu ve arandığı ortaya çıktı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.M. adli kontrol şartı ile serbest kalırken, 2 şüpheli ise tutuklandı. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir