MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'deki AVM'de güvenlik görevlisine bıçaklı saldırı!
Güncel
24 Ekim 2024 Perşembe 17:13

İzmir'deki AVM'de güvenlik görevlisine bıçaklı saldırı!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir alışveriş merkezinde güvenlik görevlisi Muhammet S. (34), T.Ö. (15) ve U.F. (15) tarafından bıçaklandı. Olayın ardından kaçan 2 şüpheli, polis tarafından yakalandı.

Olay, dün akşam saatlerinde Karşıyaka ilçesindeki bir alışveriş merkezinde meydana geldi. Muhammet S., sürekli olay çıkardıklarını öne sürdüğü T.Ö. ve U.F.’yi dışarı çıkarmak isteyince tartışma çıktı. Tartışma sırasında Muhammet S. sol bacağından 3 bıçak darbesiyle yaralandı. T.Ö. ve U.F. kaçarken, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Çiğli Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Muhammet S.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

CEP TELEFONU KAMERALARINA YANSIDI

Olay sonrası yaşananlar, cep telefonuyla kayda alındı. Görüntülerde, T.Ö. ve U.F.’nin kaçtığı, çevredekilerin güvenlik görevlisine yardım ettiği de görüldü.

Görüntülerden kimleri tespit edilen 2 şüpheli, kısa sürede yakalandı.

ŞÜPHELİLERDEN 1'İ TUTUKLANDI

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir alışveriş merkezinde güvenlik görevlisi Muhammet S.'yi bacağından bıçakla yaralayan T.Ö. ve U.F. polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. U.F. savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakılırken, nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan T.Ö. ise tutuklandı.

(DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir