MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'deki dehşetin perde arkası: Aile yadigarı kılıçla öldürmüş!
Güncel
19 Aralık 2017 Salı 11:32

İzmir'deki dehşetin perde arkası: Aile yadigarı kılıçla öldürmüş!

Bornova ilçesinde üniversite öğrencisi genç kızı öldüren şüpheli tutuklandı. Bu arada, Tütüncü'nün "aile yadigarı kılıç" ile öldürüldüğü belirlendi. 

İzmir'in Bornova ilçesinde üniversite öğrencisi kız arkadaşını öldüren zanlı tutuklandı. 

İnönü Mahallesi'nde polisi arayarak üniversite öğrencisi Zülal Tütüncü'yü öldürdüğü ihbarında bulunan Günhan Ö'nün emniyetteki işlemleri tamamlandı. 

Zanlının ifadesinde, akşam saatlerinde "kaygı bozukluğu hapı aldığını, Zülal Tütüncü ile bir barda tanıştığını, birlikte alkol aldıktan sonra evine davet ettiğini burada da alkol aldıklarını, kendini kaybettiğini, yaşananları hatırlamadığını, kendine geldiğinde Tütüncü'yü kanlar içinde gördüğünü ve polisi aradığını" öne sürdüğü öğrenildi. 

Bu arada, Tütüncü'nün "aile yadigarı kılıç" ile öldürüldüğü belirlendi. 

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Günhan Ö. tutuklandı. 

Bornova ilçesinde dün polisi arayan Günhan Ö, kız arkadaşı Zülal Tütüncü'yü öldürdüğünü ihbar etmiş, eve giden polis ekipleri üniversite öğrencisinin cesedini bulmuştu.

SON GÖRÜNTÜLERİ
Üniversiteli Zülal Tütüncü ile cinayeti işleyen Günhan Öztürk'ün son görüntüleri ortaya çıktı. İş yerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, kafeteryaya giren Tütüncü, burada bir sokak köpeğini sevdikten sonra tuvalete gidiyor. Yaklaşık iki dakika içeride kalan genç kız, bir kez daha peşine takılan sokak köpeğiyle bu kez de Günhan Öztürk'ün yanına geliyor. İkili, köpeği sevdikten sonra kafeden ayrılıyor. Zülal Tütüncü kafeye girdiği sırada onu dışarıda oturarak bekleyen Günhan Öztürk'ün hem bu sırada hem de yürüdüğü anlarda elinde bira şişesinin bulunduğu, alkol almayı sürdürdüğü görülüyor. (AA, DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir