MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'deki meslek odalarında seçim heyecanı
Ekonomi
5 Ocak 2018 Cuma 09:38

İzmir'deki meslek odalarında seçim heyecanı

İzmir'deki meslek odalarında bu hafta sonu seçim heyecanı yaşanacak. Oda üyeleri yeni yönetimlerini belirlemek için sandık başına gidecek. Seçim yaşanacak odalardan İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, yeni uygulamalarla adeta anahtar teslimi hizmet verdiklerini anlattı, gelecek dönemde de kısa mesafe ücret sorununu gidereceklerini söyledi.

İzmir'deki meslek odalarında seçim heyecanı ve telaşı aynı anda yaşanmaya başladı. OHAL'le ertelenen seçimleri izin verilmesinden sonra kentteki meslek odaları, aynı anda sadık başına gitmek zorunda kaldı. İzmir'de cumarteisi ve pazar günü yapılacak olan oda seçimlerinde, sandık başına gidecek olan üyeler, yeni yönetimlerini belirleyecek.

ŞOFÖRLER ODASINDA DA HEYECAN
Seçim yaşanacak odalardan birisi de İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf  Odası oldu. Oda Başkanı Celil Anık, hem geçen dönemde yaptığı yatırımları hem de yeni döneme ait projelerini anlattı. Yeni uygulamalarla üyelerine adeta anahtar teslimi hizmet verdiklerini söyleyen Celil Anık, "Otobüs duraklarımızı yeniledik. Tüm Türkiye'ye örnek olup gece taksimetre tarifesini kaldırdık. Araçlarımızı yenilememiz için yaptığımız kampanyalarla, ÖTV indirimini sağladık. Elbette yaptıklarımız bu kadarla sınırlı değil ama seçilmemiz halinde önümüzdeki dönemde ilk yapacağımız ise kısa mesafe ücret sorununu gidereceğiz. Yapacağımız görüşmelerle, önerilerimizi gündeme getirip, buna göre karar alacağız. Ancak her ne düzenleme olursa olsun, şoför esnafımız asla müşterilerine kısa mesafe için olumsuz yanıt vermeyecekler. Farklı alanlarda da olumsuz davranamayacaklar. Vatandaşlarımız bizlere ulaştıkları takdirde gerekli araştırmaları yapıp kusurlu bulunan esnafımıza gerekli yaptırımı da yaparız" dedi.

Celil Anık, Pazar günkü kongreye tüm üyelerinin de gelmesini beklediklerini ifade etti. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir