MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'den 2 başkandan İmamoğlu'na destek ziyareti!
Politika
17 Nisan 2019 Çarşamba 14:00

İzmir'den 2 başkandan İmamoğlu'na destek ziyareti!

Çiğli Belediye Başkanı Gümrükçü ve Buca Belediye Başkanı Kılıç, Ankara ziyaretleri sonrası İstanbul'un yolunu tuttu. İkili resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul’da Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen ancak itirazlar nedeniyle mazbata alamayan Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.

GERÇEKİZMİR - 31 Mart yerel seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen ancak itirazlar nedeniyle henüz mazbatasını alamayan Ekrem İmamoğlu, İzmir'den 2 yeni belediye başkanını ağırladı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Millet İttifakı'nın Adayı olarak İzmir'de seçilen belediye başkanlarıyla Ankara'ya giden ve hem CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu hem de İYİ Parti Lideri Meral AKşener  ile Anıtkabir'i ziyaret eden heyette yer alan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ve Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Ankara'dan İstanbul'a geçerek İmamoğlu'nu ziyaret etti. Buluşma İmamoğlu'nun İstanbul'daki seçim koordinasyon merkezinde gerçekleşti. 

Kılıç, ziyareti sosyal medya hesabından, " İstanbul Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'nun yanındayız. Sayın İmamoğlu, Bucalılara selamını iletti. İstanbul’da artık kimsenin kimseyi ötekileştirmediği, kavgadan uzak herkesin huzur içerisinde bir arada yaşadığı, sosyal demokrat bir yönetim anlayışı olacak. Tüm engellemelere rağmen Ekrem İmamoğlu mazbatasına kavuşacak" ifadeleriyle duyururken, Gümrükçü ise sosyal medya hesabından "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'na Çiğlililerin selamını ve başarı dileklerini ilettim" mesajını paylaştı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir