MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'den Ardahan'a 4.5 milyonluk yol desteği!
Yerel Yönetimler
21 Haziran 2021 Pazartesi 14:03

İzmir'den Ardahan'a 4.5 milyonluk yol desteği!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer ve bazı bürokratların geçtiğimiz hafta gerçekleşen Ardahan ziyaretine ilişkin mecliste bilgilendirme yapan CHP Grup Sözcüsü Kökkılınç, 200 bin 865 lira tutarında sosyal yardımda bulunulduğunu, 4 milyon 557 bin 514 liralık yol yapımının gerçekleştirildiğini söyledi. Kökkılınç, "İzmir ve Ardahan'ın kardeş şehir olması tüm kentlere örnek olması gereken bir şey" mesajını da verdi.
Mehmet İŞLER /GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Haziran ayı olağan meclis toplantısının üçüncü oturumunda Başkan Tunç Soyer'in Ardahan'a yaptığı ziyaret gündeme geldi. AK Partili Meclis Üyesi Hüsnü Boztepe konuyla ilgili söz alarak eleştirilerini sıraladı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grubu'nda bulunan meclis üyeleri de AK Partili Boztepe'ye tepki gösterdi. Boztepe'nin ziyaret için haber verilmemesi nedeniyle yaptığı konuşmayı üslup açısından doğru bulmadığını söyleyen CHP Grup Sözcüsü Nilay Kökkılınç, Ardahan programının detaylarına ilişkin bilgi verdi.

4 BUÇUK MİLYONLUK YOL DESTEĞİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in yürütme görevini icra ettiğini aktaran CHP'li Kökkılınç,  bazı bürokratların da programda olduğunu ifade ederken, "Orada ne yapmışlar? 200 bin 865 lira tutarında sosyal yardımda bulunmuşlar. 4 milyon 557 bin 514 liralık yol yapımını gerçekleştirmişler. Ayrıca itfaiye arazözü verilmiş. İzmir ve Ardahan'ın kardeş şehir olması tüm kentlere örnek olması gereken bir şey. Türkiye'nin güneyinden kuzeyinden doğusundan batısından şehirlerin birbiriyle kucaklaşması lazım. Bu konuda bu kadar bağıra çağıra, eleştiri durumunu aşan bir üslupla konuşma yapmasını yakıştıramadım kendisine" dedi.  
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir