MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'e finansman müjdesine AK Partili Saygılı'dan ilk değerlendirme!
Politika
18 Ağustos 2023 Cuma 19:02

İzmir'e finansman müjdesine AK Partili Saygılı'dan ilk değerlendirme!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Soyer’in Narlıdere Metrosu, Konak tramvay hattı için araç alımı, Çiğli Tramvayı ve Buca Metrosu’nun yurt dışı finansmanı için bakanlık tarafından onay geldiğini duyurmasının ardından AK Parti İl Başkanı Saygılı konuya ilişkin açıklamada bulundu. Saygılı, ‘’İzmir’e hizmet söz konusuysa akan sular duruyormuş! Kimse kimseyi engellemiyormuş’’ dedi.

GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Narlıdere Metrosu, Konak tramvay hattı için araç alımı, Çiğli Tramvayı ve Buca Metrosu’nun yurt dışı finansman imkanlarına kavuşturulmasıyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan beklenen onayın geldiğini duyurdu.

Kentte uzun yıllardır muhalefet tarafından dile getirilen ‘İzmir merkezi hükümetten hakkını alamıyor’ tartışmalarının gölgesinde Başkan Soyer’in de zaman zaman gündeme getirdiği raylı sistemlere finansmanlar için onaylar gelirken AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Saygılı, açıklamasında, ‘’İzmir’e hizmet söz konusuysa akan sular duruyormuş! İzmir’in yararına her işin önü açılıyormuş! Kimse kimseyi engellemiyormuş; kimse kimseyi cezalandırmıyormuş!’’ sözlerini kullandı.

SAYGILI’NIN AÇIKLAMASININ TAMAMI ŞÖYLE:

Demek ki neymiş!?

İzmir’e hizmet söz konusuysa akan sular duruyormuş! İzmir’in yararına her işin önü açılıyormuş! Kimse kimseyi engellemiyormuş; kimse kimseyi cezalandırmıyormuş!  Hükümetimiz; onay ve hizmet dağılımını en adil ve şeffaf biçimde yapmaya; İzmir’in ve yaşayanlarının yanında olmaya devam edecektir…

Elbette bizler de Büyükşehir Belediyesi’nin tüm bu projelerinin; Narlıdere Metrosu, Konak Tramvay hattı için araç alımı, Çiğli Tramvayı ve Buca Metrosu’nu İzmir’in hizmetine sunma süreçlerini yakından takip edeceğiz. Merkezi  İdareye teşekkürlerine ilaveten parantez açtıkları çöp meselesine gelince…  Bilimsel ve yasal olarak yetkileri dâhilinde ve kendi üstlerine düşen sorumlulukları yerine getirmeleri halinde; hükümetimiz yine gereğini yapacaktır.

İzmir merak etmesin…  Hükümetimiz; tüm kurum ve temsilcileriyle, hele ki millete hizmet söz konusuysa daima teyakkuzdadır!

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Mustafa Erdoğan
 18 Ağustos 2023 Cuma 21:44
Yerel seçimlere yaklaşıncamı aklınıza geldi İzmir insanları bu kadar salak yerine koymayın lütfen
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir