MENÜ
İzmir
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'e şehit ateşi düştü
Güncel
8 Haziran 2021 Salı 19:50

İzmir'e şehit ateşi düştü

Kars'ın Kağızman ilçesinde keşiften dönen askeri aracın şarampole yuvarlandığı kazada yaralanan İzmirli Jandarma Astsubay Egemen Öztürk kaldırıldığı Kars Kafkas Üniversitesi Sağlık, Araştırma ve Uygulama Merkezi Hastanesi’nde şehit oldu. Şehit Öztürk’ün İzmir’in Karabağlar ilçesi Yurdoğlu Mahallesi’nde yaşayan ailesine acı haber Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği ve askeri erkan tarafından verildi.

Kars'ın Kağızman ilçesinde keşiften dönen askeri aracın şarampole yuvarlandığı kazada yaralanan Jandarma Astsubay Egemen Öztürk kaldırıldığı Kars Kafkas Üniversitesi Sağlık, Araştırma ve Uygulama Merkezi Hastanesi’nde şehit oldu. Yaralılardan Gülcihan Bozyel de Kağızman Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

UZMAN ÇAVUŞUN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Hastanede tedavisi süren yaralı askeri ziyaret eden Kars Valisi Türker Öksüz, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada 3 sivilin hayatını kaybettiğini, 1 jandarma astsubayın da şehit olduğunu söyledi. Yaralanan jandarma uzman çavuşun ameliyata alındığını ve tedavisinin sürdüğünü ifade eden Vali Öksüz, "Elim ve üzücü bir kaza. Jandarma teşkilatımızın, Kars'ın başı sağ olsun. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum" dedi. 

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, şehit olan Öztürk için sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayınladı.  Vali Köşger, "Kars/Kağızman İlçe Jandarma Komutanlığında görevli Astsubay Kd. Bşçvş Egemen Öztürk görev esnasında içinde bulunduğu aracın kaza yapması nedeniyle şehit olmuştur. İzmirli şehidimize Allah’tan rahmet sevenlerine ve yakınlarına sabır metanet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Şehit Öztürk’ün İzmir’in Karabağlar ilçesi Yurdoğlu Mahallesi’nde yaşayan ailesine acı haber Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği ve askeri erkan tarafından verildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir