MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir eski Vekili'nden çarpıcı kurultay mesajları: Halının altı Toroslar gibi oldu!
Politika
5 Ağustos 2018 Pazar 11:17

İzmir eski Vekili'nden çarpıcı kurultay mesajları: Halının altı Toroslar gibi oldu!

CHP’nin 24 Haziran’da milletvekili listesinde yer vermediği İzmir Eski Milletvekili Balbay, parti içinde süren ‘olağanüstü kurultay’ tartışmaları üzerine katıldığı TV programında çarpıcı mesajlar verdi.

GERÇEKİZMİR – 24 Haziran’da milletvekili listesinde yer almamasına rağmen partinin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin tüm kentlerdeki programlarına katılan İzmir Eski Milletvekili Mustafa Balbay, parti içinde süren ‘olağanüstü kurultay’ tartışmaları üzerine  katıldığı TV programında çarpıcı mesajlar verdi.

Balbay’ın programda öne çıkan mesajları şöyle:

 Biz, “aman Türkiye kutuplaşmasın” derken CHP kutuplaştı. Bu düğümü kurultay çözer. Aksi halde her şeyi halının altına süpürürsek, bu çözüm olmayacak. Halının altı Toroslar gibi oldu.

Çağrım genel başkanımızadır. Pazartesi günü, “gelin Kurultayı topluyorum” desin ve bu tartışmayı bitirsin.

Ülkenin ne halde olduğu üniversite sınavları ile bir kez daha ortaya çıktı. 50 bin öğrenci sıfır çekti. Bu ortamda CHP’nin, “korkma Türkiye, ben senin güvencenim” diyebilmesi lazım.

Nasıl ki ülkenin içinde bulunduğu durumdan iktidarı, yani ülke yönetimini sorumlu tutuyorsak, CHP  içinde yaşananlardan da CHP yönetimini sorumlu tutmak haktır. Çözüm güçlü bir kurultaydır.

Sezar büyük seferlere çıkarken tüm kadroları toplar, şöyle derdi; “şimdi herkes konuşsun. Eğriyi doğruyu söylesin. Sonra da zafere kadar herkes sussun.” İşte böyle bir kurultay yapalım.

CHP’de kurultay tartışmasını bitirebilecek güçlerin başında delegelerimiz geliyor. 50 kadar delege  notere imza verdi, o imzayı kimseye vermedi. Dileğim pazartesi sabahı bu imzaları verip, tartışmayı bitirmeleridir. Kurultay çıkıştır.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Cengiz cansız
 5 Ağustos 2018 Pazar 20:44
Sn balbay chp muharrem ince ile mi düzelecek belliki sende ikbal peşindesin
 dobra dobra
 5 Ağustos 2018 Pazar 19:36
chp yönetimi bir zamanlama ve şekil hatası yapmış. M.İncenin parti başına en uygun zamanda ve saygın bir şekilde getirilmesi için K.Kılıçtaroğlu başta olmak üzere bunu sağlamaları gerekirmiş. Burda Kılıçtaroğlu ilgisiz. İnce sabırsız davranmıştır. İki değerli siyasetçimizin partilerine hiçbir enerji kaybettirmeden konuyu toparlamaları gerekir.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir