MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir futbolunda virüs kabusu!
Spor
30 Ekim 2020 Cuma 11:10

İzmir futbolunda virüs kabusu!

Göztepe’de bir sporcu, teknik ekip çalışanı ve yöneticide koronavirüs tespit edildi. Menemenspor'da 7'si futbolcu 13 kişinin virüs testi pozitif çıktı. Altınordu’da iki kişinin koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığı öğrenildi.

GERÇEKİZMİR - İzmir futbolunda virüs kabusu yaşanıyor. 

34 pozitif vakayla sarsılan ve iki maçı ertelenen Altay'ın ardından Karşıyaka'da da bir futbolcu ve bir antrenör koronavirüse yakalanmıştı. 

Bugün de Göztepe, biri futbolcu olmak üzere 3 kişinin Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı. Kulüp’ten yapılan açıklamada, teknik ekip çalışanı ve yöneticide virüs tespit edildiği aktarıldı.

MENEMENSPOR'DA 7'Sİ FUTBOLCU 13 KİŞİ VİRÜSE YAKALANDI

TFF 1. Lig ekiplerinden Menemenspor'da 7'si futbolcu 13 kişinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif sonuçlandı.

Kulübün açıklamasında, yarınki Ankaraspor karşılaşması öncesi yapılan Kovid-19 testlerinde, 7 futbolcunun yanı sıra teknik ekipten 2 kişi ile 1'er kulüp yöneticisi, tercüman, medya sorumlusu ve malzemecinin pozitif olduğu bildirildi.

Kovid-19 testi pozitif olanların izolasyona alındığı ve tedavilerine başlandığı belirtildi.

ALTINORDU'DA 2 POZİTİF VAKA
TFF 1’inci Lig’de yarın evinde Royal Hastanesi Bandırmaspor’la karşılaşacak Altınordu’da iki kişinin koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığı öğrenildi. İzmir temsilcisine yapılan testler sonucu bir futbolcu ve bir destek personelinde koronavirüs tespit edildi. İzolayasyona alınan iki kişinin durumlarının iyi olduğu belirtildi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir