MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'in arıtma tesisinde yeni perde: Kritik tarih belli oldu
Yerel Yönetimler
21 Kasım 2022 Pazartesi 10:41

İzmir'in arıtma tesisinde yeni perde: Kritik tarih belli oldu

İZSU Genel Müdürlüğü, Çiğli Atıksu Tesisi'nin 4.fazı için yeni ihale tarihini belirledi.

Efe Can TAN/GERÇEKİZMİR - Türkiye'nin arıtma tesisi lideri İzmir'de 'koku tartışmaları'nın gölgesinde dönem dönem siyaset gündemine de damga vuran kritik eşikte yeni perde aralanıyor. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü Çiğli Atıksu Arıtma Tesisi'nin 4.faz ikinci ikmal çalışmaları için yeniden ihale kararı aldı. Arıtma tesisinin ikmal çalışmaları için yapılacak ihalenin tarihi de belli oldu. 

Buna göre 22 Aralık 2022’de gerçekleştirilecek ihale saat 11:00’de İZSU Genel Müdürlüğü’nün Konak’taki toplantı salonunda yapılacak. 

İhale ile ilgili yapılan açıklamada, "Ortalama debisi 2,5 m3/s (216000 m3/gün kapasiteli ileri biyolojik yöntemler ile atıksu arıtma tesisinin (inşaat, mekanik, elektrik işleri, işletmeye alma ve eğitim dahil) ikmal inşaatının yapılması" ifadeleri kullanıldı. İhalede iş teslim süresi yer tesliminin ardından 630 gün olarak belirlendi. 

İZSU Genel Müdürlüğü söz konusu proje için geçtiğimiz ay üçüncü kez ihaleye çıkmış ihale 'bütün tekliflerin alıma ayrılan ödeneğin/ yaklaşık maliyetin çok üzerinde olması' nedeniyle iptal edilmişti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir