MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'in başkanlarından Ankara çıkarması: 2 Lider'e ziyaret
Politika
16 Nisan 2019 Salı 15:08

İzmir'in başkanlarından Ankara çıkarması: 2 Lider'e ziyaret

Soyer ve Millet İttifakı çatısı altında ilçe belediye başkanı seçilen isimler Ankara'ya gitti. Başkanların ilk durağı TBMM oldu. Soyer ve başkanlar önce CHP Lideri Kılıçdaroğlu ardından da İYİ Parti Lideri Akşener ile bir araya geldi.

GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Tunç Soyer, mazbatasını aldıktan sonraki ilk Ankara ziyaretini İzmir’deki CHP'li ilçe belediye başkanlarının katılımı ile gerçekleştiriyor. Heyette İYİ Parti'den Tire Belediye Başkanı seçilen Salih Atakan Duran, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve Soyer'in eşi Neptün Soyer de yer aldı.

Millet İttifakı çatısı altında seçilen İzmirli başkanlar ilk olarak TBMM'ye gitti. Başkanlar burada CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

İKİNCİ DURAK İYİ PARTİ GENEL MERKEZİ

Heyetin bir sonraki durağı İyi Parti Genel Merkezi oldu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i kabul etti.

Akşener'in, Soyer ve İzmir ilçe belediye başkanları ile parti genel merkezinde 20 dakika süren görüşmesi, basına kapalı gerçekleşti.

Bu arada Soyer ve eşi Neptün Soyer ile beraberindekileri genel merkeze gelişinde İYİ Parti Genel Başkan yardımcıları Müsavat Dervişoğlu ve Aytun Çıray karşıladı.

Soyer ve ilçe belediye başkanları, Ankara'da Millet İttifakı'nın Adayı olarak Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş'ı da ziyaret etti. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir