MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'in başkanlarından Ankara çıkarması!
Politika
31 Ekim 2017 Salı 11:01

İzmir'in başkanlarından Ankara çıkarması!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu ve beraberindeki CHP’li belediye başkanları, yoğun bakımda tedavi gören eski Genel Başkan Baykal’ı ziyaret için Ankara’ya gitti. Başkanlar ziyaret öncesi Kılıçdaroğlu’nun TBMM’deki grup toplantısındaki konuşması izledi.

GERÇEKİZMİR - İzmir’deki CHP’li belediye başkanları, geçirdiği kalp rahatsızlığı sonrası Ankara’da günlerdir İbn-i Sina Hastanesi'nin yoğun bakım servisinde tedavi gören Eski Genel Başkan ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ı ziyaret için Başkent'e gitti. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun da yer aldığı başkanlar kafilesi önce TBMM'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı grup toplantısına katıldı. Başkanlar TBMM önünde İzmir Milletvekilleriyle birlikte fotoğraf çekildi. 


İzmir heyeti TBMM'deki temaslarının ardından İbn-i Sina Hastanesi'ne geçti ve tedavi gören Eski Genel Başkan ve Antalya Milletvekili Baykal’ı ziyaret edecek. 



Heyette Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın programları nedeniyle yer almadıkları öğrenildi. 

Ziyarette İzmir'in başkanlarını karşılayan Baykal'ın eşi Olcay Baykal'ın "İnşallah kendine geldiğinde sevinçle sizlerin geldiğini ileteceğim" dediği öğrenildi. 

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ise Ankara'ya bir gün önceden gitti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Hasan
 1 Kasım 2017 Çarşamba 08:47
Referandumda ve memleketin bekaasında ortada görülmeyenler kendi bekaaları söz konusu olunca nasılda can hıraş icerisindeler.Cok yazık.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir