MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'in 'değişimci' başkanından İmamoğlu ziyareti!
Politika
2 Ekim 2023 Pazartesi 13:24

İzmir'in 'değişimci' başkanından İmamoğlu ziyareti!

5 Kasım’da gerçekleştirilecek kurultay öncesi Genel Başkan Adayı Özel’e desteğini açıkça ifade eden Karşıyaka Belediye Başkanı Tugay, seçimlerin ardından ‘değişim’ ateşini yakan İstanbul Belediye Başkanı İmamoğlu’nu makamında ziyaret etti.

GERÇEKİZMİR - CHP’de Genel Başkan adayı olan Grup Başkan’ı Özgür Özel’e desteğini açıkça ifade eden Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay bu kez 14, 28 Mayıs seçimlerinin ardından ‘değişim’ ateşini yakan İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti.

İMAMOĞLU’NA MAKAMINDA ZİYARET

İmamoğlu’nu makamında ziyaret eden Tugay sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, ‘’İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın @ekrem_imamoglu’nu makamında ziyaret ettim. Çok değerli görüşlerini dinleme ve kendi düşüncelerimi ifade etme fırsatı veren Sayın Başkanımıza nazik kabulleri için çok teşekkür ediyorum.’’ ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU İÇİN İMZA VERMEMİŞTİ

5 Kasım’da yapılacak kurultay öncesi İzmir’de geçtiğimiz kongrede seçilen delegeler Kılıçdaroğlu için imza vermiş, toplantıda Kılıçdaroğlu’na destek imzası vermeyen tek isim Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay olmuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir